Dop

Idag har vi varit på dop i Långserud för Viktor, Martin och Malenes lilla kille.






Ja önskar Viktor Lycka till i livet !!

Innan vi gjorde oss fina för dopet tog jag och Cissi en löprunda och en sväng inne på Erikshjälpen. Handlade rätt mycket så vi fick springa hem och åka tillbaka med bilen för att hämta det.

Glaskoppar, och när jag kom hem och kollade i skåpet såg ja att ja hade en likadan skål. Kul!

Hittade en kyl väska som hade varit perfekt att ha ölen i på 70-tals festen. Jag köpte den fast att festen redan varit. . ;-)

Blev ett helt gäng med tomtar och troll böcker också.

Nu är resväskan packad och till möran åker ja med Ulla och Arne som ska till Falkenberg, fast ja hoppar av i Göteborg. Liite nervös är jag, men va kul det ska bli !!

Nu väntas det på grillat med Alex och Emelie i huset.

Älskade Pappa♥



Ja nu bloggar ja från min nya mobil, och jag vet att pappa skulle tycka om det. Han älskade elektronik prylar. Minns tydligt att han in i det sista ville att brorsan skulle cykla iväg och köpa ett nytt skal till hans mobil.

Idag är det 12 år sen han somnade in. Det känns inte som att det är så länge sen. Det är så mycket saker jag skulle vilja berätta för dig och fråga dig om. Men nån stans känns det ändå som att du har full koll på oss, jag hoppas det och jag tror det.

♡♡♡

26 April föddes även min kusin Ella. Så nu är vi nyss hemkomna från 9 års kalas hos Otter. Vi fick hemma gjord pizza och glass. Alltid lika god mat där!



Jag håller även på att packa resväskan för på söndag ja till Göteborg för en vecka... Ska bli jätte kul, detta har ja väntat på, fast aldrig vågat tro ska bli av. Men nu så... :-)

Samsung Galaxy S 3

Idag gjorde ja något spontant, fast ändå inte. Har nu haft min HTC i över två år, vilken man idag brukar säga är livslängden för en telefon. Ja och mamma skulle bara in en snabbis på Lindex men ja fick för mig att gå in på Audio video, som är den bästa affären här, så bra service och hjälp man får av kunnig personal. Så ska det va!

Ja har tänkt att ja inte ska byta telefon förrän den ja har börjar krångla. Men imorse när ja skulle ta ett kort så stängde den av sig och sen tar det minnst 5 minuter att starta om den. Så här har det varit ett bra tag men ja har stått ut, men inte idag. Så snart ringer, bloggar, surfar jag och betalar räkningar med en Samsung galaxy s 3.



Och ja vet att S4.an kommer till veckan men ja är inte så noga med att alltid ha det nyaste och värsta, sen är det ingen större skillnad på telefonerna nu för tiden, rätta mig om jag här fel...

Så nästa blogginlägg blir från den nya vita. Men ja måste nog erkänna att det känns lite sorgligt att lämna denna ja håller i nu, det blir ju trots allt ens bästa vän ;-)

70-tals fest

I lördags va det dags att klä sig i 70-talskläderna. Det va Simons kusiner Sofia och Louise som fixat festen. Vi va i en klubbstuga i åmål, Hanebol. Det blev en supertrevlig kväll, med musik och mat inspirerat från 1970. Lekar, dans och många skratt. Kul när alla går in för att klä ut sig! Här kommer det ett gäng med bilder från kvällen ...
















Grattis Mamma

Ja igår va det 21 April och då fyllde min kära mamma år. Vid tre var vi och mormor och morfar hemma. Fick smörgåstårta och annanaspaj. Gott! (fast ja fick tekakor från holgers då ja inte tycker om smörgåstårta) ;)



19 April

Ja idag är det 19 April, dagarna springer iväg! Idag fyller min morbror Mikael 45 år, inget kalas men grattis i alla fall :-)

Idag har jag varit ledig, gick upp vid nio tiden och åt frukost sen gick ja runt här hemma i pyamas till klockan tre. Plockade och städade, rengjorde även ugnen, fyfarao va äcklig den va, men nu är den som ny!

Vid tre bytte ja som sagt va om och åkte iväg för att handla lite, skulle även upp till Harnäs och hämta ett hårband som jag ska ha imorgon på 70-tals festen. Åkte förbi mamma och lämnade ett kort och fick med mig tre gamla galgar och en ide från Peter....

... visst blev det charmigt. Tack Peter!

Jag bytte även plats på Svennes ko-tavla..


Måste även visa er vad Simon kom hem men förra veckan...


.. en fönsterputsare.. vet inte om han tycker att fönstren är lortiga eller om han bara ville vara snäll ;-)

Göteborg

Nu är vi hemma efter en jättebra helg i Göteborg. När vi kom fram bytte vi snabbt om sen vidare till en tapasresturang. Supergoda rätter åt vi där, Sangria och mojitos var inte heller så dummt.




På lördagen gav vi oss ut på stan i blåsten och kylan. Tråkigt att inte solen ville titta fram. Killarna gick ganska snart till gymmet fysiken och körde ett pass. Jag och Malin fortsatte att kolla i affärer och inväntade kusinen Charlotte som kom med tåget från Lund vid lunchtid. Då blev det lunch innan vi tog spårvagnen hem. Efter te och mys framför tv.n gjorde vi oss iordning inför kvällen, Henrik lagade en god pastarätt och sen kom det ett gäng med kompisar. Trevligt! Vi tog en runda i stan och var tillbaks i lägenheten vid halv fem på morgonen igen. Det är annat än att gå på Harrys i Säffle de ;-)


Idag blev det en lugn morgon. 14.00 var vi bjudna till Ulla på lunch, god lasange fick vi där innan vi satte oss i bilen mot Säffle.

Tusen tack för den här helgen. Vi ses till helgen igen då det är dags för 70-tals festen.



Helg

Jobbat färdigt för denna veckan, packat resväskan och lämnat Zimba hos mormor och morfar. Nu är ja, Simon och Viktor påväg till Göteborg, blir en helg med Malin och Henrik. Tänk om vädret kunde vara på våran sida också... Regn, snö och kyla, vem här beställt det ?

Vi räknar med att vara framme 20.00 och en timme senare väntar ett bord på en mysig resturang :)

Nytt rekord!

Ja tog visst på mig de nya skorna idag och det gick så bra! 50 min sprang vi, inte ett stopp på 8 km. Härligt.. Va bra vi är Cissi. Superskönt!

Energi

När jag gick hem från jobbet idag stannade ja till på netto för att handla jäst. Ja jobbade bara mellan 7 och 10, ett kortispass alltså, ja kände att ja hade massa enerig och bestämnde mig för att baka och putsa fönster när ja kom hem. Först satte ja vetedegen och medans den jäste putsade ja köksfönstren, tror det blev bra, får se hur det ser ut när solen ligger på. Ja gick sen in och bakade ut flätor med vaniljkräm i.


Men som ni ser gräddade jag en av flätorna för länge... inte alls kul! Men man kan ju inte lyckas alla gånger.


Den andra blev i alla fall bra och ligger nu i frysen.


Den brända gick också att äta.. om man "skalade" den först ;-)

Nu ska ja ha kvalitetstid med Zimba framför tv.n. Om ett par timmar blir det en löptur med Cissi, men tror ja kör med de gamla skorna någon vecka till, så görit på endel ställen än.

Töcksfors

Idag va mamma ledig och ja hade inte tagit nått jobb så vi åkte till Töcksfors för att se vad som fanns. Hade hört från flera på jobbet att det skulle finnas mycket träningsskor till halva rea-priset där. Men så värst mycket tyckte ja inte att det fanns, inte som va på rea i alla fall. Men efter att vi kollat igenom de tre sportaffärerna, 2 sportringen outlet och sport shoppen så hittade ja ett par som föll mig i smaken och fanns i min storlek. Dock bara till halva priset, inget halvareapris som jag hoppats på tyvärr. Så här ser dem ut, blir fint på stadsloppet de...

.. ja ja har ju faktiskt börjat springa. Det har aldrig varit min grej, jag har varit en pw människa, men nu tar ja mig hellre ut på en löprunda, helst då med Cissi! Mycket roligare och lättare att springa tillsammans.

Jag köpte även lite nya träningskläder, de hittade ja till halvareapriset! :)

Ett linne till mig, ett till S och en varsin träningsjacka.

Vi fyndade även plåtburkar, 10 kr styck...


Och en ensam påskhöna satt på hyllan och väntade på mig.. även den blev min för halvareapriset.


Mitt i shoppandet tog vi en paus för lite mat i magen...



Innan vi åkte hem blev det kaffe/te och glass. Gott!


Tack för idag <3
Nästa tur blir Ullared ! :)

Balkonghäng

Idag har ja varit hos Sofi. Te, vaniljbulle, jordgubbar, filt, sol och solglasögon på balkongen. Härligt!





6 April

Ja igår va det 6 April och Elins 15-års dag. Vi och resten av Gustafsson-släkten va bjudna till tveta 15.00 för kaffe, tårta och massa hembakt, av 15-åringen själv.


När gästerna åkt hem gick ja och Simon ut och gav kossorna mat. Blev dock ingen kalasmat för dem... enbart hö!


Sen bytte vi om till löparkläderna och tog ett varv runt gropa...


När vi kom tillbaka hade Viktor och Elin tänt grillen så vi hoppade in i duschen, på med mjukisar sen njöt vi av god mat och avslutade kvällen med ett glas vin framför tv.n.




70-talet...

Jag och Simon är bjudna på 70-tals fest nu i April. Där man såklart ska klä sig i passande kostym. Så ja och mormor tog oss idag en tur till Mässvik, där hennes syster Ingbritt bor. Hon hade plockat fram en massa kläder, mycket som hon sytt själv. Kul!



Dessa byxor va mina absoluta favoriter, dock försmå både på längden och bredden.

Men ja fick ändå med mig några plagg, blir en tur till Erikshjälpen på lördag och kolla vad som finns där också. Är det någon som har något som kan passa mig eller Simon så hör gärna av er.

Det bjöds även på väldigt mycket gott fikabröd efter uppvisningen av 70-talets mode...



Nu blir det iväg på mitt andra arbetspass för idag, va iväg och jobbade några timmar i morse och nu kör ja fram till 22.30.

Guldglittrigt

Idag har jag inte pysslat något, däremot har ja blivit ompysslad. Påfyllning av naglarna, denna gången valde jag guldglitter!


Finns såå mycket kul man kan göra bara på naglarna, fina färger, mönster, pärlor mm. Ett jobb inom denna branschen skulle passa mig perfekt, pyssligt och pillrigt!

Nu väntar ja på att Simon och Alex ska träna klart, då blir det grillpremiär (fast vi får nog sitta inne och äta ;) )

RSS 2.0