säfflemarten

Just precis som rubriken lyder. Idag har det varit marknad i stan. Jag jobbade fram till 13.15. Åkte direkt för att hämta barnen och sedan hem för att käka mellis och sedan vidare ut en sväng på stan och tivolit.

Mötte Marcus och Emma som tog följe med oss också. 






Helgen.

Under veckan och i helgen har vi hunnit med en hel del. 
Jag tillsammans med barnen (som mest varit ivägen om jag ska vara ärlig) 😅 har nääästan fått in all ved. 




Panelen på utbygget är uppe. Grymt imponerande att se när Marcus och Simon grejar. Fort går det och bra blir det. 




 
Och jag har lånat hem några färgprover.. väldigt svårt att välja vilken färg vi ska måla panelen i.. Men det lutar åt 3.e från vänster. Tycker den passar väldigt bra till bruket mellan teglet men den är ändå rätt så ljus. 

Idag har vi varit en sväng till stugan.. lagt upp ekan på berget, plockat ihop utemöbler och ordnat bryggan. Dock är det så himla lågt vatten fortfarande så det var omöjligt att lyfta upp den. Det får vänta tills vattnet stiger. 
Blev bjudna på våfflor hos grannarna innan vi åkte ner till stan igen för Signes dans. I eftermiddag blev det en löptur för mig och Cissi. Gött ! Nu laddar vi för ny fullproppad vecka. 

Påbörjat utekök på nya bryggan. Tänk att stå där och fixa maten en skön sommarkväll. 



Köket växer fram

Det har hänt en hel del med utbygget de senaste veckorna. Nu ser man verkligen hur det kommer att bli och det känns jättebra.




Idag har de fått på nästan all papp på taket och plåten ligger hemma och väntar på att få komma på plats inom en snar framtid.