Fina lediga fredag

Började dagen med att vara barnvakt åt mina kusiner. Jag hämtade hem tjejerna för att göra en nagel på Ella och måla mejas naglar. Ella valde en mörk turkos-grön med ett grönt hjärta.

Sen åkte vi hem till dem där Elliot inte gått upp än, tror han sov till 11. Det blev lite tv-tittande sen gjodre vi ordning för lite hemma spa föt fötterna. Skönt. Jag fick matt-svarta tånaglar.




Jag åkte hem middagstid för att göra mig iordning inför kvällen. Då det var dags för gyllene tider i Mariebergsskogen. Det va ja och några av tjejerna från lärarutbildningen. Vi började med pizza hos mig innan vi tog två bilar till Karlstad.







Jag hade en jättebra kväll. Jag och Maria stod på tredje raden nästan hela kvällen. De körde mest gammla låtar, precis som ja hade hoppats på :-)
Tack för denna kvällen tjejer !♥




Ledig tisdag

Tog sovmorgon och vaknade upp till ett soligt harnäs, skönt! Gjorde bananpannkaka till frukost (en banan mosat med ett ägg steks i stekpannan) jätte gott med kiwi och jordgubbar till.

Jag tog sen fram målarfärgen och penseln. Började med den vita färgen och se vilken skillnad. Fönstren ska målas igen och det ska på foder på ovansidan. Vindskivor ska bytas och allt rött ska även målas.

Det tar på Zimbas krafter att vara här, blir några timmars vilande mellan varven.

Jag har även hunnit med att skura mattor på bryggan :)

Nu ska ja invänta resten av stugboendena ;)


Kalas för Marcus

Igår fyllde min käre bror år. 26 år fyllde han, hjälp va fort de går!
Ja minns när vi va små, då brukade kalasen vara hos farmor och farfar i stugan. Även så idag... Farmor skulle kommit med men har problem med svullna fötter ibland och tråkigt nog va det en sån dag idag. Vi får ta med henne hit en annan dag. Farfar är nog alltid här tror ja :) <3

Sofias mamma och pappa var även här men de blev inte med på någon bild tyvärr. Nu ska vi gå upp och lägga oss. Imorgon när Simon åker ner till jobbet ska jag gå upp och äta frukost på altanen sen på med målarkläderna, min och Simon's stuga ska få lite ny färg.


Meja 6 år

Ja igår va vi bjudna på 6-års kalas. På yngsta kusinen Mejas dag. Vi fick jätte mycket god mat, som alltid hos Otter. Och god efterrätt.










Efter kalaset åkte vi till Harnäs. Och imorse borstade jag tänderna på bryggan, härligt värre !






Sunne Vattenland

Jag skrev fel i blogginlägget inför helgen. Det va inte inte idag vi planerade åka till sunne utan igår. Sånt toppenväder det varit hela helgen så kunde vi inte få annat än en härlig dag. Lagom mycket folk och roliga rutschkanor ;-)





När vi kom tillbaka till Harnäs bjöd vi M & S på grillad kyckling och potatis i folie. Även Zimba tyckte om det..






Idag har det varit en underbar dag, ville inte åka hem nu ikväll men imorgon väntas jobb för simon och naglar för mig och jag var tvungen att fylla på kylskåpet och fixa lite här hemma så vi tog zimba med oss och åkte till stan. Vill ha många fler såna här dagar och helger den närmaste tiden.

Tjejmys

Det blev en jättefin fredagskväll i harnäs. Selma, Sanna och Gabriella kom upp och vi grillade, drack vin och skrattade :-) Blev även en tur i kanoten.


Snart helg igen..

Ja veckorna går så fort! Snart är det helg igen och den ska spenderas i Harnäs med nära och kära. Imorgon ska några av luciatjejerna med till Harnäs för lite grillmys och på söndag förljer jag och simon med Marcus, Sofia och Emma till Sunne vattenland. Så vi hoppas på lika fint väder som de lovat nu i helgen.

Efter jobbet idag kom en nagelkund. Vill även dela med mig av fler naglar som gjort nu de senaste dagarna. På sista bilden är det endast förstärkning, har man en längd man är nöjd med kan man förstärka dem med gelé. Då får man en hållbar nagel som inte skivar sig, spricker eller går av.






Nu ska ja ägna mig åt sommar med Ernst som visas på tv 4.


Onsdag

Imorse va jag och Simons hos Stefan på Säffle ekonomerna. Jag fick hjälp med att ansöka om FA-skattesedel och allt det där. Skönt! Så från och med idag finns tydligen mitt företag, inväntar papper från skatteverket. Men namn och så behövde ja inte registrera så ja kan ta vad jag vill iprincip. Vi diskuterade även priser och hur mycket pengar det faktiskt försvinner i skatter, avgifter och moms. Massor försvinner! När man räknar så förstår man varför det kostar minst 400 för en klippning. Ja tycker det är jättesvårt att ta betalt, men ja måste ju gå plus i alla fall.

Efter lunch gjorde ja ett sett naglar. Fransk med glitter.


Sen följde mamma med mig till Karlstad för att köpa en Ipad. Blev en stor, 4.an. Ska ladda ner Izettle och använda det när jag tar betalt.



Jobb på ledig dag

Ja även fast ja är ledig från mitt jobb på hemtjänsten idag så finns det jobb ändå. Imorse kom en kompis till mormor, Kerstin som har otroligt tunna och sköra naglar som skivar sig och spricker. Så ja gjorde en naturlig förstärkning av hennes egna naglar bara, ingen förlängning eller så.


Sen åkte jag till sporthälla där mormor och Berit stod i kiosken för det är fotbollsskola där denna veckan. Jag blev bjuden på glass :)


Nu innan nästa nagelkund kommer ska ja läsa igenom ett häfte jag skrev ut på skatteverkets hemsida om att starta företag. Det måste såklart göras nu när jag är diplomerad. Så nu finns det jobb framöver. Namn förslag mottages gärna! Malin's Nageldesign är väll högst upp på listan just nu... Priser ska sättas, ska ja hyra in mig någon stans eller fortsätta sitta hemma ? Vilka dagar i veckan ska jag göra detta och vilka dagar ta jobb i kommunen? Betalsätt ? Marknadsföring, försäkringar....



RSS 2.0