Lekstuga

Igår när jag kom hem från jobbet stod denna skönhet i trågården. 
Lite trist just nu men den kommer få sig en liten renovering. Det är min morbror Mikael som byggt den till mina kusiner. De senaste åren har den alltså inte blivit använd då de bara är några år yngre än mig. Men nu kommer den få ett nytt liv 😀
 
Jag började måla den inuti nu ikväll..
Före..
Efter.. (Det ska målas en gång till)
 

Kevin

Idag åkte jag och Signe till Åmål för att hälsa på Sarinya och Kevin som redan hunnit bli 1 månad. Är så glad för hennes skull, hon har längtat efter barn så länge och nu äntligen har de fått en liten son, hon och Stefan. En go kille som var vaken nästan hela tiden vi var där. 
Tant Maria kom också dit, snart är det dags för henne också, bf 17 september. Jag gissar på att hen kommer 9 september. 
Signe lekte i Kevins gym och testade hans gunga...
 

Peter 50 år

Idag fyller Peter 50 år och det firade vi i lördags på syltoppen med hela släkten och några vänner. Fint väder tipsprommenad, mat och dryck, musik, sång,  quiz, dans, tårta och presentöppning. Ett lyckat kalas som höll på långt in på natten. Signe somnade i sin vagn och blev bland de sista som gick hem 😉
 

sjukstuga

Lite sen uppdatering här, det beror på att vi ligger hemma och är sjuka. Ordentligt förkylda. Huvudvärk, ont i kroppen, nästäppa, halsont och lite feber från och till. Simon jobbar men jag och Signe försöker ta det så lugnt det bara går. En 1-åring vill gärna att det händer något hela tiden. 
 
Men i onsdags var vi i alla fall till mariebergsskogen med Sofia och tjejerna. 
 
Sen tog jag och Signe en oplanerad tur till Hagfors och Peters stuga i Ås. Vi grattade moa som fyllde år på torsdag. Vi stannade kvar över natten och på torsdag åkte vi in till hagfors, åt glass och sedan njöt vi av det fina vädret. 
 
 
Men nu hoppas vi bara på att bli friska inför helgen då Peter ska ha sitt 50-års kalas. 

Vår helg

I torsdagskväll åt vi grillat på altanen i stugan, det har äntligen blivit lite värme ute, kanske blir en fin augusti trots allt. När vi var mätta och belåtna tog vi en tur till Ulla och Arne där de i vanlig ordning var bryggdans. 
 
Marcus hade sin sista semestervecka och Simon är ju ledig fredagar. Det fina vädret gjorde att vi tog en tur till stan och köpte glass på Sibylla. 
 
Även denna kväll blev det grill på altan. Lax och vitt vin ! 
 
Igår var det annelundsfesten, antagligen den sista, vi var hos Mikael och grillade. Klockan 22 var det utomhusbio på sagasalongen som  jag, mamma, Sofia och en sovande Signe gick på. Killarna gick till annelundstorget. 
 
 
 
 
 

Helgen.

 
 Simon är ledig fredagar vilket är jätteskönt. I fredags åkte vi till Leos Leksand. 
Vi hade jätteroligt, mamma och Peter kom dit en sväng när de åkte till Säffle från Hagfors. jag tror faktiskt att de också tyckte det var roligt 😉
 
På kvällen bjöd vi hem dem på grillat och sedan gick vi till torgfesten och träffade resten av släkten. 
Patrik är med och spelar i kompisarna, här kör de låtar av Elvis. 
 

RSS 2.0