Onsdag

Idag kom Zimba hem efter en helg i Tveta och jag tror dessa två har saknat varandra. 
 
Idag var jag på Erikshjälpen och köpte två panelgardiner som jag sedan gick hem och sydde en duk och två kuddfodral av.  Smart va ;) Det var faktiskt mormor som kom med idén 😘
 

Stockholm

Helgen som gått har vi tillbringat i Stockholm. Hängt med Emma, fotograferat i Kungsträdgården, besökt Junibacken och aquaria, ätit på restaurang, bott på hotell och träffat ett gäng mammor och deras barn som är födda i mars 2014.
 
Dessa mammor har jag haft kontakt med genom nätet sedan en tid innan Signe kom. Det är 40 mammor med i gruppen från hela Sverige, men det var bara 10 som kunde delta på denna träff. De har haft två liknande träffar tidigare, en i Stockholm och en i Göteborg men detta var den första jag deltog på. Roligt att få lite ansikten på några av dem men måste erkänna att jag var riktigt trött efter den träffen. Vi träffades hemma hos en tjej fixade lite lunch tillsammans, tog en promenad så några av barnen kunde vila ( Signe ville såklart vara vaken och helst gå själv) så vi hamnade lite på efterkälken men det var en till liten tjej som inte heller föredrog att sitta i vagnen så vi tog sällskap under promenaden. När vi gått en runda stannade vi i en lekpark så de vakna barnen fick leka lite innan vi skulle gå tillbaka upp till lägenheten och fika, men då var klockan efter tre så jag tackade för mig och tog tunnelbanan och mötte upp Simon och Emma. 
 
Fotografier från Kungsträdgården 
 
Junibackens sångstund
Pippis säng
Puss på lilla gubben 
Mumins hus
Mamma mu
 
Det var riktigt dåligt väder hela helgen, söndag var verkligen kall, regning och blåsig. Så då gick vi en runda på aquaria. Tror Signe gillade det 😊
 
Tycker vi hade en fin fin helg i Huvudstaden trots vädret. Men nästa gång hoppas jag vi kan sitta och njuta på någon mysig uteservering också. 
 

Ullared

I måndags morse åkte personalen på min avdelning till Ullared. Vi hade tre bilar ner och sov en natt på hotellet. Jätte trevligt. Kul att göra något utanför jobbet. 
Ola-Conny jobbade..
På kvällen käkade vi god mat på Harrys. 
 
De två dagarna gick fort, men det går ju fort när man har roligt! 😀
 

Barnkalas

Först kommer det bilder på några av alla fina presenter Signe fick på sin födelsedag. 
 
Skrållandockan, matstol till dockan, pippi tallrik, pyjamas och en duk som Emma gjort på dagis. 
Skaljacka, vindfleece och mössa från polarn och pyret, hon fick även en rosa randigt sett från polarn. 
Massa fina saker till lekstugan. 
Bord och stolar till sitt rum. 
En Swingcar (lånad bild) 
 
 
Hon fick även böcker, pengar, kläder, pussel, grytor och säker något mer som jag inte kommer ihåg just nu. 
 
Idag har hon haft kalas för sina kompisar. Isabella, Amelia, Karl, Melvin, Theo, Wilhelm, Alfred kunde tyvärr inte komma pågrund av magsjuka.
Signe bjöd på korv med bröd sedan glass med goda tillbehör till efterrätt. 
 
Även idag fick hon fantastiskt fina presenter. 
Figurerna fick hon i julklapp så jätteroligt att hon nu även har villavillekulla. 
 
Tusen tack till alla som varit med och firat Signe tillsammans med oss. Ni är bäst allihopa. Puss ! 

RSS 2.0