Kalashelg

Vilket fantastiskt väder denna helgen har bjudit oss på. Rena sommarvärmen, så underbart. Vi har sovit i stugan och grillat och avnjutit god mat på altanen både fredag och lördag kväll. På fredag hade vi lite kalas för mig och mamma som fyllt/fyller år. 
 
På söndag var vi bjudna till Emma på 6 års kalas, lika fint väder då så det blev ett riktigt härligt utomhuskalas även då. 
 
Vädret har varit lika underbart idag så innan jag cyklade till jobbet 15,40 så var vi ute och grejade. Jag började bland annat olja in vår uteplats, då kom Signe med en burk vatten och en liten borste och hjälpte mig måla 😉😀

Släkten är värst

Igår hade vi släktträff här i Säffle på FF,s fina lokal växthuset. Det var min mormors syskon med familjer som träffades. Vi var ungefär 50 personer. nästsn alla kunde komma vilket var riktigt roligt. Vi åt god mat, gick tipsprommenad och Patrik hade ordat med duktiga musiker. Magnus Liljeqvist och Johan Fredriksson, och min tremänning Anton spelade trummor, vilket mammas kusin Lars också gjorde, Patrik själv var även med på scenen. De hade ordnat med ett misikquiz och spelade många bra låtar, en del var även buggvänliga, kul ! 
Signe somnade skönt i vagnen och var kvar tills vi låste lokalen vid 02,45. 
Morfar sjöng 2 låtar också..  Som den fotbollsfantast han är har han skrivit en egen FF-låt om gröna gubbar (till färjestad melodin), den tyckte han passade bra i denna lokalen såklart. Sedan sjöng han "i natt jag drömde". Fint ! 
Vi mumsade även i oss goda sötsaker till kaffet. 
 
Jag knäppte inte så mycket bra bilder men mammas kusin Tomas var en bättre fotograf och vi tog även ett gruppfoto som jag hoppas vi får ta del av. Återkommer med dessa bilder när de kommer. 
 

RSS 2.0