Midsommarafton

Årets midsommar bjöd på det vanliga midsommarvädret, regn, blåst och sol om vartannat samt väldigt kallt. En bit under 10 grader på kvällen. 

Men trevligt hade vi. God buffé, Mikael ledande med tävlingar och vi fick finbesök av min kompis Emma och Viktor från Stockholm på kvällen. 







dansuppvisning

Musikskolan har även haft sin uppvisning. Där Signe var Tingeling och hennes grupp dansade till när orkestern spelade. Signe var superduktig som vanligt 😉





stadsloppet

Det 26.e man var det säffle stadslopp. Jag sprang lejonruset och Signe gjorde debut med st-löpet som hon egentligen var 1 år för liten för. Det är 1.5 km och hon sprang på strax under 13 minuter. Hon hade inte stannat en enda gång utan vara vänt sig och sagt hej hej och vinkat till kompisarna hon sprang förbi 🤣 Hon hade även under loppet sagt till Simon att det är så jobbigt, men så roligt! 






sommarstuga

Nu har vi bott i stugan i ungefär 1 månad. Så gött! Även fast jag jobbar känns det som att vi är på semester.. Vi har ju verkligen haft utomlandsvärme ☀





Barnen har de gött och leker för fullt. Herman klättrar upp och ner bland stenar, trappor och krokiga gångar som vi har här men han fixar det riktigt bra. Och nere på bryggan är det flytväst som gäller. Han har ramlat i en gång än så länge, kommer säkert bli fler. Men då såg vi att flytvästen funkade. Det hände strax efter att sista bilden här ovan togs.