Solig förmiddag

På förmiddagen igår gick vi ner till gästhamnen och hade det varmt och skönt på bryggorna. Fikade och matade änderna. Det är riktigt fint nere vid älven, passa på att ta en tur nu när vi har så fint väder. 
 
 

Bamsegympa

Till Signes förtjusning började idag bamsegympan, med ändrad plats och tid till min förtjusning. Nu är det i höglundas gympasal, som är mycket större samt klockan10.00 istället för 15.00. 
 
Till en början var hon lite blyg men det släppte ganska snart och lagom tills det var dags för hinderbanan var det full fart. 
 
 
Igår var jag och Signe på Leos lekland med Alexandra, Sofia och alla barnen. Även det var uppskattat av min 2 åring, hon vågade sig till och med krama den stora levande Leo när han kom och visade upp sig. 
 
 

Söndagsmys

Idag har vi haft en fin dag utan måsten, bara gjort det vi känt för. 
 
Imorse efter pannkaksfrukost la Signe pärlplattor, hon gjorde sitt första grytunderlägg helt själv 😍
 
 
Efter vi ätit lunch tog vi med oss fikakorgen till tvetaskogen och letade efter kantareller. 
 
Vi hittade i alla fall tillräckligt för två smörgåsar till kvällsmat. Hehe. Signe var så duktig och gick själv bland alla hinder som finns i skogen, och kom men många roliga kommentarer :) 

Lillebror eller lillasyster ?

Idag har vi kommit 50%. Så det är alltså bara 140 dagar kvar tills beräknad födelse, dock kan vi nog lägga på 13 dagar som jag gick över med Signe. 
 
I tisdags hade vi tid för vårt rutinultraljud. Allt såg bra ut och vi hade valt att ta red på kön denna gången. Simon ville det även med Signe men det ville inte jag, men nu gick jag med på det, både pågrund av nyfikenhet och av praktiska skäl. 
 
Vi väntar en son och Signe en lillebror 😀
Könet spelar såklart ingen roll, det viktigaste är att allt går bra. Jag hade blivit lika glad och det var en lillasyster men nu är jag glad för att få en av varje 😍
 
Imorgon går vi in i andra halvlek och jag känner på mig att den kommer gå betydligt snabbare eftersom jag mår bättre nu, jobbar och det är full rulle hela dagarna. 

Onsdag

Igår kom mormor med ett helt gäng pigga, glada och arbetsvilliga. De syrianska tjejerna och deras två kusiner som också bor här i Säffle. Det gick undan kan man lungt säga, de la den ena raden efter den andra och stora delar av veden är inne tack vare dessa snälla ungdomar. 
 
 
Tusen tack för hjälpen, vi fick faktiskt en väldigt fin kväll på baksidan med lek, bus, fika och vedläggning. 

RSS 2.0