Onsdag

Direkt efter frukost packade jag in mig och S i bilen och styrde mot grannkomunnen Åmål. Maria Och Sarinya har sportlov från jobbet så vi passade på att ses. 
 
Fika och tjöt (mycket om barn då jag och Maria har en varsin och Sarinya har en påväg ;) 
 

Instagramtävling

Ni som har instagram vet säkert att de brukar komma upp tävlingar av olika slag. Jag deltar ibland och ibland inte. För en vecka sedan kom denna tävlingen upp.

Det handlar ofta om att man ska följa konton (i detta fall ericaocharvid och jollyroom) samt tagga tre vänner i en kommentar under bilden. Denna gång deltog jag och dessutom blev jag den lyckliga vinnaren. Så just nu är denna fina bilen påväg hem till Signe.
 
Eftersom hennes ettårsdag närmar sig med stormsteg tror jag det får bli en 1-års present till henne 💕

Harnäs

Idag blev det en heldag i harnäs för Simon och Marcus. Jag och Signe lagade lunch och åkte ut med, passade även på att ta lite bilder..
 
 
Det går sakta men säkert framåt. Marcus drömmer om att äta oxfilé i det nya köket på påskhelgen. Farmor och farfar brukade flytta dit till påsk. 
 

Vabruari

Jaa fast nu är det inte Signe som är sjuk utan jag som åkt på någon form av förkylning. Det började i fredags, vaknade då och var kallsvettig, hade huvudvärk, ont i halsen och detta var kryddat med lite feber. Härlig start på helgen 👎😷 de höll i sig hela helgen och igår mådde jag bättre men halsen blev sämre, känns precis som om jag har fullt med blåsor i halsen, har därför svårt att äta. Hostar massor också vilket inte är en skön kombination. Ger halsen nån dag till annars får det bli halsprov. Men det bästa av allt är att Signe har klarat sig, även Simon 💕
Hoppas ni andra haft en fin helg ❤

Grattis Alexandra

Igår kväll var vi bjudna till Alexandra eftersom hon fyllt år. Med en riktigt bra mamma-grupp och festfixaren nummer ett kan det inte bli annat än bra. 01,30 kröp jag ner under täcket efter en otroligt rolig och mysig kväll, maten va suveränt god och efterrätten ännu bättre. 
Kyckling med mango chutney och sambal oelek. 
 
Snickerscheesecake och japp-mousse
 
Sofia, Jenny, Marleen, Frida och Alexandra. 
 
 
 
 

Harnäs

Under helgen har Marcus och Simon hunnit med en hel del. Bilderna är från igår så idag har det hänt ännu mer. Men jag glömde kameran hemma idag. 
 
 

Fredagsmys & Lördagsmys

I fredgas hängde vi med till hotellet för att äta tacobuffe. Det va mamma, Peter, Moa, Ulla och Arne som bestämt att de skulle gå dit. Gott och trevligt ! 
 
I lördags var vi hemma hos Sofia, David och Isabella (och Isabellas lillasyster i magen förstås ). Fick jättegod mat och det blev en väldigt trevlig kväll. Tjejerna lekte, först i sina klänningar sen i pyjamas innan de båda somnade. 
 

Glasögon

 
Som ni ser har vi testat glasögon alla tre i helgen. Mamma bokade tid på smarteyes i Karlstad för det var dags att förnya hennes glasögon och solglasögon. Jag passade också på att kolla upp min syn, hade ett litet synfel men det skulle inte bli någon wow-upplevelse så det var onödigt att lägga pengarna på ett par glasögon tyckte de i butiken. Bra ändå att de är ärliga och inte bara tänker på att sälja. Jag tycker det är fint med glasögon och skulle mer än gärna använda det om jag behövde. För er som undrar gjordes ingen synundersökning på Signe men hon ville också prova lite, såklart. 

Adam 15 år

I tisdags fyllde kusinen Adam 15 år och i fredags firade vi honom. 
 
Signe är kalasfin 
Anna och Simon 
En tröja och pengar fick 15-åringen 
 
Jag och mormor fixade tårtan tidigare under dagen, den innehöll dumlefluff. Blev inspirerad av wilhelms 1-årstårta 😊 
Om ni undrar hur vi gjorde rosorna så finns det bra filmer på nätet som visar hur man gör, det är inte så svårt som det ser ut😀
Grattis igen Adam 😊💚

RSS 2.0