Söndag

Lunch på altanen 
 
Virkning utomhus
Coolingen
 
Fotbollsgolf och bad i poolen 
 
 
 
 

Semester i Tyskland

I fredags kväll möttes hela släkten (förutom Otter som är i USA och semestrar) hemma hos oss 23.00 för en lång resa ner till Tyskland. Först bil ner till Trelleborg där vi åkte på färjan som tog oss till Rostock. 8.30 gick båten och var framme 13.45. Morfar hyrde en 4-bäddshytt och jag sov väldigt skönt i en av sängarna hela båtresan ;) Ungefär en timmes bilresa i Tyskland innan vi var framme vid slottet. 
Helt fantastiskt fint både på insidan och utsidan. Här kommer vi få en härlig vecka tillsammans. 
 
 
Vi tog en promenad i förmiddags och hittade en liten lekpark i närheten. 
Signe åkte själv i den stora rutschkanan. 
 
mölkky (spelet som är så lätt att spela men svårt att stava till) spelades i eftermiddag och nu förbereder morfar för fotbollsgolf. 
 
Till lunch idag åt vi korvstoganoff och ris och ikväll ska vi baka bröd och göra varma smörgåsar. Affärerna är stängda här på Söndagar så vi får ta vad vi har ikväll. 

Åmåls djurpark

Igår tog vi en tur till åmåls djurpark, Marcus, Sofia och Emma ville hänga med.  Tjejerna lekte även lite i lekparken intill sen tog vi en promenad till örnäs camping där vi köpte glass. Gott tyckte Signe ! 
 
 
 
Idag har vi varit på 1-års kalas för Theo. Kycklingsallad på deras härliga altan följt av jordgubbar med tillbehör till efterrätt. Smaskens ! 
 
Redan måndag imorgon vilket har betytt hemfärd från stugan men vi stannar några nätter till, nu har vi nog så gott som flyttat hit för sommaren :) 
 

Midsommarafton

Midsommar firades med nära och kära i harnäs. Fint väder fram till fem, då hade vi avnjutit god midsommarbuffé och tre grenar av femkampen.  När regnet kom tog vi jordgubbar och glass inomhus. Glassen hade Mikael gjort, tror det eller ej men den va jättegod😉
Regnet var snart över och vi kunde gå ut och leka färdigt. Vinnaren av femkampen blev ju givetvis jag, dock mest tur tror jag ;) 
 
Bildbomb, fler från mobilen kommer inom kort.. 
 
 

Karl Larsson

Idag var vi och hälsade på Susanna och Johan och deras nyfödde son Karl. Exakt en vecka gammal idag. Helt otroligt hur liten man kan vara, lika fascinerad varje gång jag ser en så liten. 
 
 
Ja Emma var med också.. 😉😂😘
Stort grattis igen till familjen ❤

Greta 1 år

I  lördags fyllde Signes kusin Greta 1 år. Vi och många fler var bjudna på kalas dagen efter. Ett kallt men trevligt kalas utomhus 😊
 
 
 

Student 2015

I torsdags 13.00 var det kusinen Daniels tur att springa ut från skolan i Karlstad. Måste erkänna att jag vet inte riktigt vad det är han har läst, men något med it/data är det i alla fall och jag är ganska säker på att jag inte skulle klara av det. 
 
Stort grattis Daniel och lycka till ! 
 
 
Efteråt samlades vi hos mormor och morfar för mat och tårta. 
 

Stude

 

Lillördag

Bästa Emma är hemma från Stockholm några dagar så vi passade på att gå till Harrys. Mat och quiz som vi vann och priset var 50% på notan. Perfekt ! 
 
 

1-års fotografering

Det krävde tre fotograferingstillfällen innan vi och fotografen var nöjda med Signes 1 års foton. 
 
Här kommer ett gäng bilder från sista fotograferingen som vi är väldigt nöjda med. 
Förutom ett misstag som enbart är mitt fel... Jag glömde ta av henne strumbyxorna !! 
 
Lägger även upp några bilder från de två första gångerna..
 
 Foto: Therese Bergman 
 

Säffle stadslopp

I lördags var det dags för Säffle stadslopp. De tidigrare åren det har arrangerats har det varit toppen väder med strålande sol men så blev det inte detta år. Det regnade och blåste ordentligt. Så synd! 
 
Men vi var många som genomförde loppet trots vädret och det var också mycket folk ute och hejade på. 
 
Nytt för detta år var action run, en 5 kilometers bana med hinder efter vägen. Ett hinder var att hoppa ner i kanalen och simma över och klättra upp i ett nät på andra sidan. 
Jag och Cissi är snart över kanten här. 
 
 
Ett roligt men väldigt blött och kallt lopp. Vi kom imål efter 37 minuter. 

RSS 2.0