Gårdagen

Igår 22 Februari var det dop för Theo Simon Erik Karlsson. I Nygårdskyrkan i Åmål ägde detta rum, med smörgåstårta, kaffe och tårta efter. Ett fint dop, med underbart fin sång av Paula och en nöjd Theo.


Vid fem tiden åkte jag, Linnea, Emma, Amanda och Paula hem till mig och lagade tacos och hade en lång myskväll. Inte så ofta man träffar dessa goa tjejer längre, då det är några mil mellan oss. (lärde känna dem på lärarutbildningen) Synd bara att inte de två åmålsborna kunde vara med, det får bli nästa gång. Sarinya va sjuk och Maria fick ta hand om några långväga dopgäster.



En vecka med jobb..

Under helgen kände jag mig bättre så jobbet blev av, gött! Blev förlängd tre timmar på Söndagen och sen fick ja jobb resten av veckan oxå, jättebra! Idag gjorde ja första dagen i en ny grupp, västra innerstan, alltid nervöst med ett nytt ställe, men jag tyckte det gick bra. Dock tar ju allt så mycket längre tid... vilken gata, vilket nummer, vad hette brukaren? vilken nyckel va det hit då ? mediciner? vart står kaffet? hårt eller löskokt ägg ? har jag glömmt något, läser en extra gång i papper/pärmen.... Nä det va nog allt.... vilken nyckel va det nu igen ? och vart slänger ja soporna? ... Ja det är inte de lättaste :)

Nu blir det inte så mycket mer idag, kvällsmat och tv.n! Kanske lite stickning... :)

Imorgon väntar ännu en hel dag i västra, sen tar jag helg. Helgen bjuder blandannat på dop i Åmål för Maria och Daniels lilla Theo. Ett gäng goa tjejer jag lärde känna på lärarutbildningen ska också dit, himla kul !! :)

... på tal om det, lärarutbildningen, om jag inte hade hoppat av hade jag varit lågstadielärare nu i januari. Ångrar jag mig ? Nej jag tror inte det...

Lung Fredag

Ja det är precis vad det blir, en lugn fredag. Igår kände både jag och Simon oss piggare, men icke, idag är vi sämre igen. Simon jobbar iaf, men ja ligger i soffan. Hostar, näsan och ögonen rinner, halsen gör ont, huvudet värker och jag blir trött så fort ja rör mig tycker ja.


Gick nyss ut för att hämta posten, och fick en glad, passande överraskning ....

Så det blir tv,n och Lantliv under filten hela dagen. Hoppas verkligen ja mår bättre imorgon och på söndag då ja har fått tider på jobbet. Så typiskt om ja inte skulle orka iväg nu när ja äntligen fått några dagar...

Sjukstuga

Simon har varit förkyld i flera dagar, hostar, känner sig matt och urslig och idag mådde han så dåligt så det blev att hålla verkstan stängd. I dessa lägen är det inte kul att vara egenföretagare. Men imorgon planerar han att ha öppet igen, hoppas han mår bättre för då väntar två bilar på honom.

Jag var till arbetsfömedlingen imorse på ett informationsmöte. Gick dit förra veckan och skrev in mig då det är lite mindre jobb just nu. Så ja kanske kan få några extra kronor från a-kassan. Men det där med arbetsförmedlingen är ju en enda röra... 75 dagar hit, 300 dit och fas 3, vad är det ? är det så illa som det låter? Att behöva tacka nej till jobb för att inte förlora pengar.. !? Aja, vi får se hur det blir, nu är ja i alla fall inskriven.

Jag börjar också känna av förkylning, så det har varit en ganska lugn dag. Mamma va här en sväng, även Simons mamma på kaffe och semla. Kvällen har varit ännu lugnare, i soffan, under filten, framför tv.n med stickningen. Garnet från Erikshjälpen blir ett par vantar...





Härliga Lördag

Idag tog vi sovmorgon till 10. Efter frukosten blev det storstädning i biorummet. Det har blivit så dammigt från källar-renoveringen, (som inom en snar framtid är klar). Blev även en tur till Erikshjälpen, dock inga köp idag, sen tog vi bilen ut till Harnäs. Tittade till det, grillade korv och värmde choklad, det värmde gött.






Nytt från Erikshjälpen

Idag blev det Erikshjälpen med mormor. Jag hittade denna fina te- kannan. Kostade 275 kr, lite dyrt tänkte ja så vi ställde tillbaka den och gick vidare, men ja kände att ja inte kunde släppa den där kannan, gick därför tillbaka efter en stund och kollade lite mer på den. Det va ju verkligen jätte fin... men så fick vi se att en liten flis va ur på undersidan locket, men det stod ju inget på prislappen om defekt. Gick till kassan och frågade, efter att fem av personalen varit inblandade fick jag istället priset 200 kr. Superbra!



Det blev även garn och en ost-kupa. Ost-kupan får bli prydnat och garnet sockar eller vantar eller kanske både och...




Bangkok


Koh Samui


Krabi - Au Nang - Poda Island

 

Krabi - Au Nang - Railey Beach


Krabi - Au Nang


RSS 2.0