Städardag

Just precis. Idag har vi varit i harnäs och dragit ris. Det har sågats ner vääldigt mycket träd på hela harnäs så det var en del ris att ta vara på. Var och en tog hand om det som var runt sin stuga och Fredrik åkte runt och körde bort alla högar. Vädret höll i sig och det blev en skön utedag med grillad korv. 


Nu ikväll hämtade vi pizza och kollade på film med Signe. Batman blev det idag till Simons förtjusning, även Signe gillade det skarpt.


Här myser våra fina barn nybadade iklädda pyamas. 

Och tänka sig. Herman somnade precis bredvid mig här med nappen i munnen. Signe ville ju aldrig ha nappen och inte Herman heller.. men det vore skönt om han kunde lära sig ta den ibland för att underlätta lite för mig. Jag är hans napp många gånger. 


Ganska gulligt med napp också.. iaf när de är såhär små 😍


Mamma 50 år

I fredags fyllde min fina mamma 50 år. Vi firade det hemma på kilavägen med god mat som hon och Peter fixat samt tårta från Holgers. Blev ett lyckat kalas och jubilaren blev glad för sina presenter. 

Min fina familj ❤
Den goda maten
Trångt men vi fick plats hela gänget
Mamma och mormor
De fina tjejerna Otter
Älst och yngst
Hanna, Peter, Åke och morfar
Av oss fick hon en orkidé, ullpläd från klippan samt en ram utan foto. Det skulle sitta ett kort i på barnen från fotograferingen vi var på förra veckan men det hann tyvärr inte bli klart.

Vi tog med vagn till Signe också för planen var att hon skulle somna hos mamma men följa med hem. Men när vi efter 02.00 skulle klä på oss och gå hem tyckte vi det var synd att dra ut henne när hon sov så gott. Så hon fick sova över istället. Signe hade inget alls emot att sova över där, snarare roligt när både Hanna, Moa, Åke och Elsbeth sov där. Men hon hade sagt under förmiddagen att mamma och pappa glömde mig igår. 😅 

Vi här hemma tog sovmorgon och gick sen och hämtade hem vår lilla ärta. 


Påskhelgen

Sitter nu i bilen påväg hem från Göteborg. Vi har tillbringat påsken hos barnens kusiner i Göteborg. 


Vi åkte fredag morgon för en tur till Ullared. Skulle inte köpa något speciellt mer än ett regnställ till Signe, såg det mest som en rolig utflykt när vi ändå nästan var där. Blev såklart lite mer i kundvagnen än ett regnställ. Det gick över förväntan med både Signe och Herman inne på ge-kås. Tror Signe tyckte det var ganska kul att åka där i kundvagnen och Herman sov en lång stund i bärselen på mig. Vi hade även med oss vagnen som han låg och sov i under tiden vi gick bland alla hyllorna. 

Här kommer det ett gäng bilder på kusinerna. 


Maskeradkalss

Igår hade Signe kalas för sina kompisar. Det blev minst sagt ett livat kalas med alla 3 åringar, men ack så trevligt ! 




3-årskalas

I lördags hade vi kalas för vår treåring. 


Förra året tyckte hon det var så himla roligt att fylla år men det blev inte riktigt samma reaktion till en början denna gång. Hon har börjat bli lite blyg eller rädd som hon själv säger, även när det kommer "kändisar". Hon ville inte ens ha paketen först..  Men tillslut så tror ja hon landade i situationen och tyckte nog det blev ganska roligt. 

Hon fick mycket bra presenter, hon har ju allt i leksaksväg så vi hade önskat lite andra saker. 

Hon fick en hylla till hennes rum, kläder i kommande storlek, biobiljett, tidigsprenummeration på bamse, inträde på Leos lekland, pengar och en fantastiskt fin tavla med en skalenlig bild på Signe som nyfödd. Men roligast av allt var nog en liten leksakskaffebryggare. 

Tack till alla som kom och firade Signes födelsedag ❤


RSS 2.0