Torsdag

Jag och mamma hade bestämt att åka till Karlstad idag, först jobbade jag och mamma passade Signe. När jag bytt om och var påväg hem till Annelund fick jag den här bilden i telefonen..
 
Vi började med en snabbrunda på Ikea, de hade fått in massor av julgrejer.. och bjöd på massor av ätbart i butiken. Bröd, fruktsallad och pepparkakor med glögg. 
 
När vi kom till bergvik var vi jättehungriga och njöt därför av buffé på thairestaurangen. Så här såg det ut på golvet under Signe ...
 
Det blev sedan lite shopping, bland annat denna underbara julklänningen till Signe.
 
Tack för en fin dag mamma/mormor ❤

Långhelg

Jag tog ledigt i fredags så när Simon slutade jobbet i torsdags åkte vi ner till Göteborg och familjen Sjöman. Direkt     efter frukosten på fredag åkte vi till ullared, jag, Simon och Signe. Det gick jättebra med både Signe och Simon och vi shoppade en hel del, bland annat en stor del av alla julklapparna vi skall köpa. På lördagen åkte vi till universeum med tjejera, Greta gillade det men Signe tyckte det va ganska läskigt, hon gillade dagens besök på en gård i närheten av där de bor mycket bättre. Efter universeum somnade båda gott i vagnarna då tog vi en fika innan vi besökte stadsbiblioteket. Ett jättefint ställe :) Signe har åkt på en förkylning igen vilket gör att hon blir lite gnällig och väldigt dålig matlust, men tycker hon har fixat dessa intensiva dagar bra ändå. 
Här kommer en bildbomb från helgen..
 
 

Söndag

Idag fick vi följa med Sofia och Emma till stallet. Sofia har en häst som står på Granvik och just nu tar de även hand om en liten häst som Emma rider på. 
 
Signe blev jätteglad när hon fick syn på alla hästarna, vinkade till dem och gav slängpussar. 
 
 
Innan Emma skulle rida rensade hon hovarna, borstade och sadlade Challe. Signe var inte alls rädd utan var med och kollade vad hon och Sofia gjorde. 
Signe fick sitta på när vi gick till ridhuset och blev jätte ledsen när hon skulle gå av. Men när Emma ridit färdigt fick Signe rida igen. Först gick (det heter säkert något annat på hästspråk) han, sen tror ja att han travade en liten bit, hehe han sprang lite i alla fall och Signe tyckte det va himla roligt, hon log från öra till öra. 
 
Det var lite oklart om de skulle fortsätta ta hand om honom men om de kommer göra det följer vi gärna med fler gånger. 😊

Karl Arne Larsson

Våra vänner Johan och Susanna hade igår dop för deras son Karl. Ett 50-tal nära och kära var bjudna till kila kyrka   . En fin ceremoni, Karl var nöjd i kyrkan men sov sig sedan igenom hela fikat och presentöppningen, han vaknade lagom till att gästerna åkte hem. Signe skötte sig också bra, både i kyrkan och efteråt. 
 
Emma var gudmor och en kompis till Johan gudfar. 
 
(Signe gjorde en vurpa ner för två trappsteg här hemma på morgonen därför har hon ett blåmärke över ögat)
 
Det är slitsamt att vara i kyrkan och bli döpt. 
 
Alltså kolla in allt hembakt fika. Så mycket gott och finfin pärontårta från Holgers. 
 
 
 
Signe hjälpte till att öppna presenterna. 
Han fick väldigt mycket fint, av oss fick han en verktygslåda med hans namn och årtal på. Det var riktiga verktyg i så den får nog stå på hyllan de närmaste åren dock. (Den ligger på bordet ovanför tavlan) 
 
Fina familjen ❤
 
Karl fick en puss och kram innan vi åkte hem. 
 

Charlie

Min kusin Anna fick för en vecka sedan hem sin lilla beagle valp Charlie. Såå himla söt, jag tog med mig mormor och Signe dit idag för att hälsa på. Det var väldigt svårt att fotografera denna livliga lilla goding men här kommer det några bilder. 
Och vilket arbete det är med en liten valp alltså, han var ute och kissade 3 gånger under den stunden vi var där. Stort lycka till med dina planer med Charlie ❤

Söndag

Igår var vi i Karlstad och firade Peters dotter Hanna som tog sin examen. Numera kan hon titulera sig som fastighetsmäklare. Grattis och lycka till. Bra jobbat! ❤
 
Vi var bjudna hem till Hanna en stund före vi skulle vidare till restaurang Frost. 
Alla som går ur på Karlstads universitet får ett glasäpple, kunskapsäpple. Familj pochera kompisar var med och firade den nyutexaminerade. 
 
Signe var jättesnäll hela kvällen, somnade skönt i vagnen under en kort promenad och en flaska välling innan vi fick maten. När vi kom hem lyfte vi bara in henne och hon fortsatte sova och sov till strax före åtta :) 
 
Imorse ringde Marcus till Simon och frågade vart en bildel stod som han skulle hämta här. Simon berättade och sen la de på. Efter en stund ringde han igen och varpå Simon undrar om han inte hittar den. Joda säger han, men jag hittade Zimba också. Då hade han varit här utanför när Marcus kom hit. Jag slängde på mig morgonrocken och sprang ner och öppnade dörren.. In kom Zimba som vanligt, ser ut som vanligt och äter lika mycket mat som vanligt sen går han och lägger sig och sover. Tänk... Vart har han hållit hus tro? 
Signe blev såklart också jätteglad. Hon har pratat med han, pussat honom och försökt att bära honom idag. Hon har bestämt över honom hela dagen. Det känns så skönt att han är hemma igen.. Nästan så ja inte vågar släppa ut honom igen. 
 

Zimba ❤

Vår älskade lilla Zimba kom som vanligt och mötte mig vid garaget när jag slutade jobbet i tisdags kväll, följde med mig in men gick ut innan vi gick och la oss. Sedan dess har han inte synts till. Vi har varit ute och letat, ropat och lyssnat. Vi har inte funnit honom varken vid järnvägen eller vägen utanför oss. Har lagt lappar i brevlådorna i närheten. Är orolig för att han blivit instängd eller fastnat någonstans.
 
När vi står och ropar på honom kommer ibland Signe och gör lika dant. Hon är lika glad i honom som vi är, tror han gillar henne också. Han lägger sig i alla fall och sov tätt intill henne i hennes säng eller våran. 
 
Jag hoppas verkligen han snart kommer hem igen ❤❤❤

RSS 2.0