1-års kalaset

Det blev ett lyckat kalas med en väldigt nöjd tjej. 
 
 
Signe fick väldigt mycket fina paket som mamman fick öppna.. 
I först paketet var det en bok som hon redan har, vilket inte gjorde något alls för hon älskar denna boken. Hon tog boken och satte sig på altanen och läste direkt. Tokfia ❤
Hon fick en till rosa och fin bil av sin farmor. 
Hon fick så mycket fina presenter ❤ tack allihopa ! 
 
Tårtan åt vi strax efter klockan tre, hon är ju född 15.08 så det va bra tajming 😉
 
Efter kalaset tog vi en cykeltur med mamma och Peter. Stolen och hjälmen var en present från oss. 
 
Innan vår ettåring somnade lekte hon för fullt med sin nya spis (den jag hade som Peter har målat om). Simon byggde ihop till ett litet kök åt henne och hon rörde i grytorna, plockade med kakorna, smakade på glassarna medan bjöd inte oss, hon hade fullt upp att leka själv. Så go !! 
 
❤❤❤
 

Signe 1 år

Tänk att det redan gått ett år sedan Signe kom. Det har varit ett jättefint år, det bästa året i mitt liv. Hon sprider så mycket glädje. 
 
Vi började dagen med sång och presenter, rosa förstås. 
 
Strax efter 10 kom Simons farmor och faster Ulla för att gratta Signe. 
 
Bordet är dukat, all mat är förberedd, Signe sover ute i vagnen efter en prommenad med Ulla. Om en timme börjar det stora 1-års kalaset, 26 stycken blir vi 😊💕
 
Grattis på födelsedagen lilla älskling ❤
 

Smygstart

Smygstart av vad ?
 
Jo firandet av vår 1-åring förstås. Omtänksamma Susanna och Sofi ville komma förbi idag vilket de Självklart var välkomna att göra 😊
 
 
Paket och istället för blommor massa gottigheter till Signe, så smart 😄
 
En fin boll och mega bloks fick hon, vet att det kommer lekas flitigt med båda.
 
Sofi och Signe hade riktigt kul tillsammans, vet inte vem som hade roligast 😉
 
Tack för ikväll tjejer, hälsar både jag och Signe 😊

En helg i Sälen

 
I Onsdags kväll åkte vi till Sälen med Simons familj. Hans farbröder har en stuga där som vi bodde i, den ligger i Gubbmyren. Vi spenderade dagarna i hundfjället. Torsdagen var det molnigt med helt ok att åka slalom, på fredagen snöade det så vi badade i badhuset som låg precis intill backen. Men lördag var det klarblå himmel och strålande sol. Riktigt härligt ☀
 
På kvällarma åt vi god mat och bastade, myste runt i långkalsonger och lekte med kusinerna. 
 
 
 

Renovering hemma

Jag vet inte om jag nämnt det här på bloggen? Men nu är det färdigt och jag tänker visar er några bilder hemifrån. Som ni vet hade vi ett biorum, dock har inte det blivit så mycket använt nu sedan vi fick Signe, tiden 
räcker inte till. Därför bestämde vi att fixa till detta rum och använda som tv-rum. 
 
Så här blev det . . . 
 
 
Och i det stora rummet blev det mycket luftigare och skönare. . . 
Två nya fåtöljer som är perfekta att sitta i när man kollar på Signe som showar, dricka ett glas vin eller blogga som jag gör nu. 
 
Vi har även plockat ordning på den inglasade altanen. 
 
 Så helt plötsligt känns vårt hus väldigt stort. Perfekt inför kommande 1-års kalas! 

Bergvik

Jag har inga bra vårskor, går för det mesta i ett par gamla löparskor när jag inte har sandaler eller vinterskor. Har flera par Convers men jag får så himla ont i fötterna av dem. Så därför åkte jag till Karlstad idag och testade skor från Palladium, en bredare sko med rejälare sula, de känns väldigt bra på foten så ja hoppas de kommer vara sköna även när jag gått in dem. 
 
Skrev ett sms till Sofia igår kväll och frågade om hon och Isabella ville hänga på, vilket de gladeligen gjorde. 
Så vi har haft en mysig dag med shopping och lunch tillsammans. Tjejerna var ganska nöjda för det mesta också (om de slapp sitta vagnarna förstås 😉) 
 
Blev några plagg i påsarna också..
Ja rosetterna kommer väll kunna användas någon gång, kanske till 2-årsdagen 😊😉
 
 

Helgen som gått

 
I fredags tog jag, Simon, Marcus och Signe en tur till Karlstad. Vi åkte vid fem tiden, direkt killarna var klara efter jobbet. Så nu är det mesta inköpt till renoveringen i stugan. Vi va på stuvbutiken och Jula, tanken var att vi skulle hinna in på ikea också men det gick inte. Därför fick Marcus åka dit imorse och köpa bänkskiva och köksfläkt. Vi avslutade vår fredagkväll på Pizza Hut, Signe fick äta gröt och ta på sig pyjamasen där så var det bara att lyfta över henne till sängen när vi kom hem. Hon får bara hänga med lixom 😊
 
Lite bilder från harnäs..
 
Der går framåt och man ser nu hur det kommer att bli. Det kommer bli jättebra. 
 
På lördag förmiddag va Signe såhär fin
 
Vi skulle nämligen på Alfreds 1-års kalas 😊
 
 
 

Sångsamling och lekparkshäng

 
Idag har det varit fullt upp. Började på hörnan med sångsamlig, fika och lek. Sen gick vi hem så jag kunde äta en snabb lunch samtidigt som S sov i vagnen. Promenerade till lekparken i furuskogsparken där Marleene och barnen va. Jenny pch Theo kom förbi en sväng också. Det blev en mysig men kall eftermiddag då tyvärr inte solen ville titta fram I lekparken. 
 
 
 

Storlek 19

Underbart väder idag. Riktigt vårväder ☀
 
Som ni vet tog Signe sina första steg 25 december och sedan några veckor tillbaka går hon mer än vad hon kryper. Det var en konstig känsla att se henne komma gåendes in i köket istället för krypandes, men nu känns det bara skönt att hon går. Lättare på ett vis nu när våren kommer och man börjar vara utomhus. 
 
Jag har önskat ett par kavat -lära gå skor- från hennes mormor i 1-års present, men det är ju några veckor kvar så jag tog mig en tur till skoaffären idag. Hittade ett par Pax i storlek 19 som passade perfekt nu, dessutom stod det 50% på kartongen så jag slog till. Hon gick runt med dem i affären (och va jättesöt) jag betalade sedan gick vi ut. Ja Signe GICK också ut från affären med sina första skor på fötterna. Det va så gulligt så ja skulle velat ha det på film. 
 
 
 

Tofspremiär

Tyvärr har inte Signes hår växt speciellt mycket än. Men idag kör vi ändå tofspremiär. Två små små tofsar fick ja till 😉 Nu ska vi strax till kyrkans babykul, ikväll blir det jobb för mig i vanlig ordning.

Melvin 1 år

Denna söndag bjöd Melvin in till sitt första barnkalas. 
 
 

RSS 2.0