semestern fortsätter





frukost i huset





Signe träffade kompisar på restaurangen igår.



Julafton

På julaftonsmorgon fick vi syn på små spår på altanen. Det var antagligen en tomtenisse eller tomtevätting som varit här och lämnat spår och en liten hög med paket. 
Vi fortsatte vår julafton vid stranden.




Efter lunchen på stranden åkte vi hem men stannade för att köpa frukt. 




Sedan hängde vi vid poolen samt körde julklappsleken där.  





På kvällen tog vi som varje kväll våra salenger till en restaurang för en bit mat, öl och kanske efterrätt eller en drink. 









Nöjd tjej som precis har gått och sagt till att vi vill ha efterrätt.




Lata dagar








lunch vid vår närmsta restaurang som vi har gångavstånd till.





jag och mamma tog pedikyr hos Jim här i byn.


Vi tog en tjejresa till Hua Hin den 23.e. shopping i Market Willage och nattmarknad med 30 min fotmassage för 27 kr.








Lata dagar








lunch vid vår närmsta restaurang som vi har gångavstånd till.





jag och mamma tog pedikyr hos Jim här i byn.


Vi tog en tjejresa till Hua Hin den 23.e. shopping i Market Willage och nattmarknad med 30 min fotmassage för 27 kr.








Resan till Thailand

Nu har vi haft vår första dag i paradiset. Vi kom fram till huset sent igår kväll. Runt 22.00 lokal tid. Det tog alltså 33 timmar totalt från dörr till dörr. Men resan har ändå gått bra, barnen har varit jättesnälla. Inget gnäll alls nästan. Värst var bilresan från Bangkok ner till Huay Yang, det va jättemycket trafik så de första 10 milen tog 2.5 timme. Sen hade vi bara ca 20 mil kvar... 

Här är vår moped som vi hyr hela semestern, det är så mysigt att åka runt på dessa, till stranden, till restaurangerna och stanna för att tanka behöver man göra också....


Herman och Signe åt bananpannkaka med glass på till lunch idag. Riktigt goda ! 





vardagen rullar på ännu fortare....

Håller ni inte med mig ? Dagarna går så fort, veckorna bara rusar förbi. Det är redan 15.e december. 19.e december åker vi till Thailand.. det har känts så långt bort men nu är vi redan där. Väskorna är så gott som packade, bara lite småsaker kvar som vi inte kan packa ner förrän på tisdag kväll. 

Detta har vi grejat med sen sist.. 
Dansuppvisningen gick bra, Signe tyckte det var superkul som vanligt. 
Vi har ätit julmat med Simons familj och kusinerna från Göteborg.

Det har varit Lucia. Jag jobbade tyvärr morgon så kunde inte följa med till förskolan och lyssna på deras fina luciafirande, men Simon och Herman var där, även mamma ställde klockan och åkte dit. Simon är pappaledig hela december så Herman har haft jullov sedan dess, Signe har gått sina 15 timmar men har nu gått på jullov hon också. 

Med utbygget går det undan. Nu är golvet tätt, golvvärme ligger och är provtryckt, samt ett mellanlager ligger på plats. Så nu är det innertak, tapetsering, fixa till i fönstren och dörrarna, öppna upp in till vardagsrummet samt lägga det slutliga golvet kvar. Och montera köket förstårs.. Det kommer levererat 14 januari. Så det närmar sig.. känns väldigt roligt men framförallt skönt. Simon har slitit som tusan här ute. 








Idag har jag varit hos Susanna och Johan och hälsat på deras nyfödda dotter. Hon är en vecka idag, ganska exakt detta klockslag. Såå liten och gosig. Och jättesnäll verkligen. Välkommen till världen fina du ❤