vardagen rullar på ännu fortare....

Håller ni inte med mig ? Dagarna går så fort, veckorna bara rusar förbi. Det är redan 15.e december. 19.e december åker vi till Thailand.. det har känts så långt bort men nu är vi redan där. Väskorna är så gott som packade, bara lite småsaker kvar som vi inte kan packa ner förrän på tisdag kväll. 

Detta har vi grejat med sen sist.. 
Dansuppvisningen gick bra, Signe tyckte det var superkul som vanligt. 
Vi har ätit julmat med Simons familj och kusinerna från Göteborg.

Det har varit Lucia. Jag jobbade tyvärr morgon så kunde inte följa med till förskolan och lyssna på deras fina luciafirande, men Simon och Herman var där, även mamma ställde klockan och åkte dit. Simon är pappaledig hela december så Herman har haft jullov sedan dess, Signe har gått sina 15 timmar men har nu gått på jullov hon också. 

Med utbygget går det undan. Nu är golvet tätt, golvvärme ligger och är provtryckt, samt ett mellanlager ligger på plats. Så nu är det innertak, tapetsering, fixa till i fönstren och dörrarna, öppna upp in till vardagsrummet samt lägga det slutliga golvet kvar. Och montera köket förstårs.. Det kommer levererat 14 januari. Så det närmar sig.. känns väldigt roligt men framförallt skönt. Simon har slitit som tusan här ute. 








Idag har jag varit hos Susanna och Johan och hälsat på deras nyfödda dotter. Hon är en vecka idag, ganska exakt detta klockslag. Såå liten och gosig. Och jättesnäll verkligen. Välkommen till världen fina du ❤










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: