Leos lekland och pizzabak

Igår var vi i Karlstad tillsammans med familjen Bennetoft. Vi började med lunch på bergvik innan vi fortsatte mot Leos lekland. 
Haha.. Ursäkta lite suddiga bilder men det är ju så roligt på de två bilderna ovan .. Först kommer barnen sen papporna. 
 
Sedan vi kom hem från Thailand har Signe börjat på gympa på söndagar. Det är GF trim som har på Tingvallaskolan. Hon gillar det verkligen, vilket är jätteroligt tycker jag. 
 
Efter gympan idag åkte vi till Ica och handlade sen hem för att göra pizza . Signe smakade på peppar från kvarnen och hjäpte mig röra i pizzadegen ☺️
 
 
 

Badrum

Nu är vårt badrum så gott som färdigt... Det som återstår är.. 
*Byta fönster (det är beställt men var flera veckors leveranstid)
*Vi ska beställa en glasvägg och sätta upp mellan hadfatet och duschen
*Vi kanske ska byta ut skåpet med handdukarna (det är samma vi hade i det gamla badrummet) 
 
Det känns så skönt att det är färdigt och kan börja användas och vilken lyxkänsla det är med golvvärme. Jag älskar det, vi är jättenöjda. 
 
 

Hemma igen

Ja nu är vi på hemmaplan igen. Delade känslor, skönt att vara hemma faktiskt men samtidigt längtar jag tillbaka till det vi hade i underbara Thailand. Men flyget kommer säkerligen ta oss dit igen efter en snar framtid. 
 
Hemresan gick bra, lite större benutrymme så Signe fick faktiskt plats att ligga på golvet och sova. När vi vaknade upp på hotellet i Göteborg (väldigt tidigt, 03,50) fick vi vänta på att frukosten skulle serveras och efter det badade vi bubbelpool tills det var dags att gå till tåget. Så skön avslutning på semestern. 
 
Jag har nu jobbat två kvällar men idag hade vi en ledig dag så vi åkte en tur till åmåls fina badhus. 
 

RSS 2.0