27 januari

Igår var jag och barnen ute och grejade i trädgården en lång stund efter lunch. Krattade bort lite löv, klippte bort gammalt från köksträdgården som inte blev gjort innan vintern och njöt av lite värme från solen. 





Ganska direkt när vi kommit ut ropade Signe på mig.. 
-Mamma, mamma kom och kolla här... då har ungen fått syn på tulpanlökarna som kommit upp. När vi plockade bort massa löv från pallkragen med vitlök så hade ju även den kommit upp riktigt mycket! Kul! Nu längtar vi efter våren. 

Idag har vi varit på kalas för min kusin Adam. 18 år fyller han idag. 





Och som ni ser på bilderna så har mamma och Peter kommit hem från Thailand också. De kom med tåget klockan 14.55 idag. Skönt att de är på rätt sida jorden igen ❤

2018

Ja precis som rubriken lyder, året 2018 är här. Sjukt dålig uppdatering av mig jag vet. Men nu så.. 

Vi firade in det nya året hos min morbror Mikael och Maria. Men några av kusinerna, min mamma och Peter samt min bror Marcus, Sofia och Emma. 

Under jullovet tog jag och barnen med oss Cissi och Meja till Leos lekland. 

Signe har börjat åka skridskor, vi åkte riktigt mycket under lovet. Vi var bland annat till mariebergsskogen på skridskodisco. 

Nu går hon på konståkningens skridskoskola. Och jag har självklart sytt en konståkningskjol till henne. Lika roligt för mig som för henne alltså 😆

Jag har även börjat jobba. Jobbar helgerna som jag har på mitt schema, det innebär varannan helg och ganska långa arbetspass samt delade turer. Tråkigt att vara hemifrån så stora delar av helgen men samtidigt väldigt bra att det blir några timmar när jag ändå är där. Planen är sedan att jag ska börja på hela min tjänst från 1 april. Då går Simon hem och är pappaledig fram tills han går på sommarlov. Tror det kan bli bra. Då får vi mycket ledig tid tillsammans under våren eftersom jag är ledig många vardagar. 

Mamma och Peter är just nu i Thailand och har det gött. Så skönt för dom. Men vi saknar dom allt här hemma. 3 veckors härlig semester har de där. De är där som vi va tillsammans för 2 år sedan. Huay Yang.

Igår fyllde Simon år, hela 29 år. 
Vi firade honom med paket och hemmagjorda tulpaner. På kvällen kom hans mamma och lillasyster hit på mat och tårta, budapestlängd som han älskar. 
Stort grattis Älskling, Du är bäst ! ❤