Onsdag




Ja ni ser rätt. Det lilla fönstret och dörrarna är monterade. Det stora fönstret kom idag så kommer förhoppningsvis in snart det också. Visst blev det fint med fönstren 😊 

I onsdags på träningen klarade Signe sina första Leo-märken. Hon är väldigt nöjd och stolt över dem. Vill ofta ta av och kolla på dem.. och är väl medveten om att när man har tagit märke 8 får man åka utan hjälm.. Det längtar hon efter. Ser ni förresten att hon fått en ny kjol.. är nästan sugen på att sy en till 😍

Denna lille killen han fortsätter att förvåna oss med alla sina påhitt hela dagarna. Det är full fart från morgon till kväll förutom den timmen har sover middag. Och den timmer är rätt så skön måste jag erkänna 😆 
Han har börjat gå på pottan och toaletten, han både kissar och bajsar ganska ofta där. Fast det är ju alltid vi som sätter honom där. Han kommer aldrig självmant och visar att han vill dit. Men det kommer nog. 

Såhär hittade jag honom framför tv.n förra veckan. Konkat upp allt på egen hand i soffan. Han är stark! 

Förra veckan fyllde min morfar 76 år. Jag tog med mig barnen och åkte dit.. även detta året var Gösta, Ingbritt och Yrjö där samtidigt. 





måndag

Här kommer en uppdatering om vår fullproppade vardag. 

Först ut blir utbygget.. 
Det går sakta men säkert framåt. I helgen har jag och Signe målat ett gäng brädor som ska göra det tätt upp under taket. Perfekt att kunna stå inne i värmen och måla så färgen torkar ordentligt då det är osäker att måla ute denna årstid. Vi har bestämmt oss för att måla fasaden till våren just pågrund av det. 

Vilka fantastiska höstdagar vi har då.. Vi har varit ute på promenader, höststädat i trädgården och ätit lunch på altanen. 







I helgen var jag och Signe på medborgarhuset och kollade på Alfons Åberg. En kompis ringde på morgonen och frågade om vi ville gå då de hade 2 extra biljetter. Det tackade vi ja till. 

Denna helgen fick vi även äntligen till ett familjefoto. Ringde Sofi spontant som hänge med och agerade fotograf.