Julafton

Jag började med ett arbetspass 7,30-12,30. Under den tiden var Simon och Signe hos kusinen Gretas pappas familj och åt julfrukost. Vi åkte till Otter strax före Kalle anka. Vid 16 högg vi in på julbordet. 
 
Simon tallrik. 
 
Tomten kom för barnens skull och vi andra hade julklappsleken, det är verkligen super roligt ! Jag fick en ljuslykta från Ernst egna märke. 
 
Signe fick många fina julklappar. Hon fick även en stokke tripp trapp stol och en snowracer. 
 

4,e advent

Idag hade vi lilla julafton två gånger. Först lunch hos mamma med Peters döttrar, de är hos sin mamma denna julen. 
Moa fick en målarbok för vuxna av oss och det slutade med att flera av oss satt och målade 😃
 
Sen åkte vi, Marcus, Sofia och Emma till farmor och åt skinksmörgås. Farmor fick också en målarbok, hon hade läst om dem och verkade sugen på att testa. Roligt när en present blir uppskattad. Tjejerna fick en varsin stor nalle/hund. Jättemysig ! :)
 
 

Nattgäster

I fredags kom mina kusiner Ella och Meja hit för att sova över. Patrik och Cissi skulle på julbord. Under dagen hade Simon och Signe varit i tveta och tagit en julgran som vi tog in redan på kvällen. Det är mycket mysigare nu före julafton, efter julhelgen vill jag ta bort allt så då är det roligare att njuta av det nu. Får hoppas det är några barr kvar på granen den 24,e. Hehe. 
 
 
 
 
 
 
I lördags träffades vi med barnen hos Alexandra. Hämtade pizza och bytte julklappar, vi körde en julklappslek med barnen. På lördag kväll drack några av oss mammor vin samt tog en tur till den nya puben, det blev en trevlig kväll men jag måste erkänna att jag är en aning sliten idag. Men har varit på jättefin julkonsert i by kyrka, Ella och Meja var med och dansade. 

Isabella 2 år

 
I lördags var vi bjudna på barnkalas. Tänk att det redan är dags för 2-års kalas för våra små troll. Vart tar tiden vägen ?? Isabella är först ut. Det bjöds på korv med bröd, glass med massa tillbehör samt fiskedam. Ett traditionellt barnkalas helt enkelt. 
 
 
 
Stor Grattis Isabella, hoppas du hade en fin födelsedag igår ❤️
 
 
På söndagen åkte vi och hälsade på min farmor ❤️
Signe satt en lång stund hos henne men när ja kom på att ja ville ta ett foto skulle hon gå ner direkt. 
 

5 december

Ja det är redan 5 december. 5 januari åker vi till Thailand, 31 dagar kvar här i kyla, blåst och regn sen väntar 3 veckor med betydligt bättre väder. Läääängtar. Men först ska jag njuta av julmånaden, det är faktiskt ganska mysigt med jul tycker jag. 
 
Detta året har jag gjort en paketkalendern till Signe med 24 paket. I tisdags fick hon öppna det första..
 
 
Vi gjorde även ett pepparkakshus denna dag.. Men Signe råkade visst smaka på skorstenen.. Mm gott....HAHA. 
 
Hon tyckte att pepparkakshuset skulle ha mest svarta pluppar på taket. När jag sedan skulle sätta ihop alla bitarna krånglade det mest och slutade med att Simon fick ta med limpistolen in. 
 
I onsdags kväll hade vi mammor lite julmys med glögg, skinksmörgås, vin, skumtomtar, choklad, chips och julklappslek. Mysigt ! 
 
 

RSS 2.0