Onsdag

Bjuder er några bilder från vår trevliga tur igår.

Tänk att det endast är 7 dagar mellan våra magar. Paulas bebis är beräknad lördagen före min.



Idag har jag varit hos mormor nästan hela dagen. Har bland annat fått god middag. . . hemmagjorda köttbullar!

Fick även se vad hon stickat till vår nya familjemedlem.

Hur fina och söta va inte dessa små plagg? Så mjuka och goa också ♡♡

Denna tröjan ska mini-Gustafsson få åka hem i. Även mössan och sockorna.


Tusen tusen tack kära mormor !! :-) ♥






Tisdag

Nu ska ni få några bilder från barnrummet. Visst är det lite småfix kvar. Blommor i fönstret och en skön matta på golvet bland annat.



När vi vet vem som ska bo här får vi göra det lite mer personlig :-)

Idag var det roligt att läsa Säffle Tidningen. Min bättre hälft är med. De ringde honom i Söndags och frågade om hans företag. Men kunde inte lova att han skulle få vara med eftersom det skulle vara ett reportage om unga företagare i Värmland. Men det handlade bara om Simons Mc & bil ! :)



Nu har jag och Zimba lite morgonmys. Jag ska snart göra mig iordning för att åka till Åmål och hämta upp Maria och Sarinya sen vidare mot Mellerud och Paula :-)


Ha en fin dag ♥





Torsdag

Idag blev raggsockorna klara! Gick fort men det va roligt, så satte mig med det första lediga stund ja hade :)


Mamma har varit här idag och sytt gardinerna till barnrummet. Skötbordet är klart och det är några tavlor som ska upp sen kommer det bilder på bloggen !! :D

Måndag

Ja då var det redan ny veckan igen. Idag har det varit jättefint väder. Soligt och skönt !! Rena våren.. väntar på den riktiga våren nu. Hade tid hos barnmorskan idag och då fick conversen göra premiär.

Det gick bra hos barnmorskan, barnet växer som det ska och nu är det riktigt trångt i magen. Just idag låg den lille på sidan och trycker med fötterna in under mitt ena revben (vilket ja känner av ordentligt). Huvudet är så gott som fixerat. Ja det känns att det är väldigt trångt där inne nu. Kan knappt böja mig fram (så att få på sig conversen förut va inte det lättaste precis ;)

Jag har packat ner det mesta i väskorna idag. Även köpt blöjor och ett amningslinne. Ska packa lite kläder till mig imorgon bara innan ja drar igen dragkedjorna...

Nu blir det tv-kväll :)



Söndag

I onsdags var jag med Sofi till garnaffären för hon vill också lära sig mormorsrutor. Lika lättlärd som Susanna. Roligt! Idag träffades vi hos Susanna för "symöte" ;)



Jag är nu klar med bebisfilten, (blev det under veckan)....


.....Så ja åkte till mormor och hämtade garn till ett par raggsockor...

Det ska bli vinst till FF's damklubb. De ordar ju lottförsäljning vid flera tillfällen under året.


Nu ikväll har jag varit med och hjälpt till lite på buggen. Ulla är tyvärr sjuk och orkade inte vara med idag. Synd om henne! Krya på dig !!

Går in i vecka 37 idag. 27 dagar kvar. Simon tycker att jag ska packa väskan imorgon, man vet aldrig säger han.. kan ju vara så att han/hon snart vill komma ut och då vill han att den ska vara klar att bara ta med sig. (Så han inte behöver packa den om det skulle bli bråttom ;) )

Det är nog så dags att göra det nu också, så ikväll skrivs listan och imorgon ska jag packa den :-)





Torsdag

Hjälp dagarna går så fort även fast ja inte jobbar eller har några större planer. Men morgonen blir ofta lugn och lång. 13.00 kommer Simon in på lunch och då ska maten stå på bordet och vips så är klockan 14.00. Det ska handlas, städas och tvättas och sen allt annat roligt man vill hinna med på dagarna. Ja har inte långtråkigt iaf :) Idag är det 30 dagar kvar till bf också♥

I tisdags åkte vi en snabbis till Karlstad och babyproffsen för att hämta hem våra vagn.



Här är då liggdelen, sittdelen ligger uppe på garderoben och får vänta en stund till på att bli använd.

Vi beställde ju samtidigt babyskyddet till bilen. En bas till det och en adapter som gör att vi kan sätta denna på vagn-chassit.


Vi är jättenöjda och hoppas att h*n också kommer trivas här i ♥





Måndag

Plockat, städat och tvättat. Att det aldrig tar slut!!!

Efter lunchen kom mamma hit en tur. Hon strök klart alls bäbiskläder. Så nu ligger de fint i garderoben och väntar.


Sängen är nu inställd på rätt höjd och redo att bäddas.

Men det ska jag göra imorgon, tänkte ta det nu ikväll men blev så himla trött så det får bli tv-soffan resten av kvällen.

Simon är ute och löptränar med stadsloppsgänget som håller i med sina måndagsturer. Det är ju min morbror Patrik som brukar hålla i dessa kvällar och jag saknar det så !! Men till sommaren hoppas jag att vi är igång igen jag och Cissi.

Hmm hur ska vi göra då på måndagkvällarna? Får vi bara springa varannan måndag ? Nej det går ju inte... Barnvakter finns det gott om hoppas jag :)




Gissningar

Glömde ju berätta att tjejerna igår gissade några saker angående bäbisen. Födelsedag, tid, kön, vikt och längd.

Såhär gissade dom. .

Lämna gärna en kommentar om vad du tror :-)


Helgen som gått

Fredag och Lördag va två lugna dagar med massa grejing här hemma. Målade bland annat klart det sista på dörren, vilket resulterade i en stor griffeltavla.

Hmm.. får se om denna lilla krabat i framtiden kommer kunna hålla sig till att bara måla på det svarta.

Vi rensade även ordentligt på garderoben. Gud va mycket man bara ställer in där ifall man kanske kommer ha användning för det. Men när det stått på samma plats sen vi flyttade in så tror ja inte vi kommer vilja ha det i framtiden heller. Visst spar ja på saker som är personligt värdefulla. Men annat tjafs åker nu till Erikshjälpen, dock va mormor här och plockade med sig några saker ;-)

Söndagen spenderades hos Linnéa i Uddevalla. De hade hämtat två kattungar. Sussi och Pölsa. Sååå himla söta. Det blev även go-fika och mat, pulled pork med massa gott till.








Tack för en mysig dag. Vi kommer snart tillbaka :-)




Torsdag

Sen förra inlägget har jag börjat stryka lite smått.

Alla tvättlappar/spyhanddukar (som antagligen inte kommer strykas i fortsättningen) men kul att ha det snyggt och prydligt nu i början tycker ja!


Fönstret är putsat.


Vi har tapetserat klart dörrarna.

Med hjälp av en nyfiken Zimba. (Som ni ser har vi även flyttat in några möbler, bland annat det som ska bli skötbord)


Gardintyget hämtade jag idag.


Målade dörrarna en tredje gång nu ikväll. Kanske blir en sista imorgon om det behövs. Annars är det bara en liten detalj kvar att måla på en av dörrarna, men det får ni se när de är klart.

Bjuder på en magbild ikväll också.




Godmorgon

Blev en rejäl sovmorgon idag. Men nu ska ja bara ladda upp med frukost sen gå upp och städa hela övervåningen (ser ut som att någon släppt en bomb med damm)

Seen är det äntligen dags att börja fixa i lill*ns rum. Mikael va som sagt här igår och gjorde klart med panel och lister. Såå himla nöjda är vi :D


Dock ska dörrarna och garderobsdärrarna fixas klart också. Det får vi ta nu under veckan nån kväll om Simon hinner hjälpa mig. Vardagarna går ju så himla fort.


Tisdag

Vi tog en tur till garnaffären imorse jag och Susanna. Hon köpte sig en virkkrok och tre nystan. Sen gick vi hem och började.


Visst är hon duktig ? :) Roligt !


Så här många rutor har jag satt ihop på min filt nu. 6x7 rutor ska det bli. Har ett gäng till som är klara faktiskt så den blir nog snart färdig.


De sista bebiskläderna hänger nu på tork, Mikael är här och snickrar och tyget jag beställde på panduro har kommit. Så nu har ja massor att greja med denna veckan.



Måndag

Ja då va det ny vecka igen. Igår gick jag in i graviditetsvecka 35 och idag är det 40 dagar kvar till bf, kommer säkert gå fort nu. Om jag inte får gå över tiden då förstås, det är säkert långa dagar.

Idag har jag iaf tvättat en vit maskin med bäbissaker. Imorgon blir det en maskin till med färgade plagg.

Min morbror Mikael kommer imorgon och sätter upp bröstpanel och lister i barnrummet. Kuul! :-)

Jag och Emma har tyvärr pratat väldigt lite den senaste tiden. Med tidsskillnaden och alla måsten är det svårt att få till det. Men förra veckan bestämde vi att vi skulle skypea nu ikväll, runt 18 min tid. Men ingen av oss kom ihåg det! Mamma kom hit efter jobbet, vi gick och handlade på netto, hon färgade håret på mig och vi fikade. Tiden bara gick, sen började farmen och familjen annorlunda och ja mig under filten i soffan. Men så får ja en bild på whatsappen från Emma. Vi har inte skrivit där på flera månader heller för hon har inte haft en så mordern telefon. Men nu äntligen har hon fått en iPhone igen. Och när hon skickar denna fula grimarsbild på sig själv för att visa att hon fått det igen har hon ännu inte kommit på att vi bestämt dejt ikväll.

Men ja kommer på det direkt då. Och hon har fortfarande lite tid kvar innan hon ska hämta sina värdbarn. Det blir ett samtal på mer än två timmar. Simon gick upp och la sig men ja fick sällskap av Zimba i soffan.

Jag har ju ändå svårt att sova på kvällarna så varför inte fördriva några timmar på Skype?

Men nu är ja trött så hoppas att ja somnar snart. Bara denna halsbränna kunde släppa, käkar havregryn, det hjälper iaf lite !


lördag

Idag har vi varit en tur till Ikea. Alexander följde med oxå. Köpte det sista till barnrummet, tror allt är fixat till de nu. Är bara gardinerna som ska sys. Till veckan kommer Mikael och sätter upp panel och lister. (När det är klart lovar ja att visa er bilder) Sen är det bara att inreda. Glad Malin!! :D


Köpte en plafond, madrass till sängen och lite småsaker också.


Innan hemfärd blev det mat på en av restaurangerna på bergvik.

Nu väntar en lugn kväll i mjukisar för min del. Vet inte om Simon och Alex skulle dricka whiskey här också. . men det struntar ja i.. ja går inte ur mjukisarna för det :P


RSS 2.0