Tisdag

Signe är så himla duktig på att lägga pussel. Hon lägger på egen hand ett med 16 bitar. Idag provade vi även ett stort golvpussel med 20 bitar som hon nästan kunde, jag fick peka på några bitar, men efter ett par gånger fixar hon säkert det också 😊 Så roligt att se hur fort hon utvecklas och lär sig nya saker. 
 
Före vi skulle fixa lite lunch gick vi en sväng till närmsta lekpark och gjorde av med lite energi. 
 
Här har hon precis hjälp sin kanin ner för rutschkanan och ska gå ner för att ta emot henne. Kaninen ville ju också prova allt. Hehe. 
 
 

Signes och köttbullens dag

Såg på Nyhetsmorgon imorse att det är köttbullens dag idag. Ja tänk att till och med köttbullen har en egen dag, men det är den nästan värd eftersom det är så himla gott. Speciellt med potatismos, lök, gräddsås och smörgåsgurka. Mums, detta har jag och Signe precis käkat till lunch. Simon var hemma från skolan redan 11-12 på lunch så han fick värma gårdagens vilket var sjömansbiff. 
 
Men mitt i köttbullestekandet kom mormor med ett paket till Signe och sa grattis på namnstagen. Tur att någon hade koll på det för det hade tyvärr inte jag. Grattis på namnstadgen Signe ❤️
 
 
 
 

Vår sommar

 
Dåligt med uppdatering här - JAG VET !! 
 
Men nu så 😊
 
Lika som sommaren 2013 har jag varit sjukskriven i 9 veckor. Mest legat hemma och mått illa, spytt och varit extremt trött. Sovit dåligt om nätterna, drömt, vaknat och inte orkat somna om på flera timmar. Ja det är ju faktiskt så att Signe ska bli storasyster i början på 2017, närmare bestämt 29 januari är det beräknat. Snart passerat 17 fulla veckor och går in i vecka 18 på måndag. Och jag börjar må bättre, mår dock fortfarande illa och kräks ibland men inte alls som det varit. Sover även oroligt på nätterna men även det har blivit bättre. Tröttheten finns dock kvar i nästan samma grad, går och lägger mig samtidigt som Signe (ca 20.00) eftersom hon vill starta dagen vid 7 nästa morgon. Ibland är man allt väldigt trött men det är det värt 😊 Nu ser vi fram emot en fin höst tillsammans utan illamående och trötthet. Jag ska även börja jobba på måndag och hoppas att vardagen gör det lite lättare, det är ganska deprimerande att bara gå hemma så länge. 
 
Bjuder på första syskonbilen, ultraljudsbild från Kub i v 13 där allt såg bra ut och vi fick låg risk för kromosomfel. 
 
 
Men vad har hänt mer i sommar då ? 
 
Simon har fått nytt jobb, han kommer jobba deltid som fordonslärare på herrgårdsgymnasiet här i Säffle. Till en början var det 50% men nu efter första veckan där har de kommit fram till att det kommer bli mer, det var fler elever som sökt än de räknat med och han kommer antagligen behövas på i alla fall 75 %, men inget är bestämt än, eleverna kommer på tisdag. Han tycker det är väldigt rörig då allt är nytt och det är ingen ordenltlig ordning innan terminen drar igång ordentligt. Vi hoppas han kommer trivas bra och att det funkar att kombinera med hans företag på ett bra sätt, då han tänker ha kvar det också men såklart minska timmarna där. 
 
Vi (läs Simon) har renoverat vårt sovrum, nytt tak, satt upp panel och en blå fondvägg, ska fota där någon dag och visa er. 
 
Simon har grillat många goda rätter och jag har ätit väldigt många portioner havregrynsgröt. 
 
Signe har slutat med blöja, vilket gick väldigt fort och lätt. Vi bara bestämde oss för att ta bort den i början på Simons semester och efter 3 olyckor gick det bra. Och har kanske hänt 3 olyckor till under sommaren. På natten har hon den fortfarande men kommer ofta tidigt på morgonen och vill kissa på pottan. Fast jag tänker att så länge hon dricker välling på kvällen känns det tryggast med blöja nattetid. 
 
Simon hade nästan 3 veckors semester i början på sommaren, vilket var extremt skönt då jag mådde väldigt dåligt. Vi gjorde en liten semestertripp till familjen Sjöman i Göteborg. Kusinerna hade sin premiärdag på Liseberg och åkte många karuseller med sina pappor. Annars var vi nästan bara hemma, vi har nästan inte varit i harnäs heller av den enkla anledningen att jag föredragit att spy på en riktigt toalett. 
 
 

RSS 2.0