Signe 4 år

Ja tänkt att vår dotter blir 4 år idag. Känns som hon nyss kom till oss ju, som alla brukar säga men det känns ju faktiskt så. 

Vi firade henne imorse innan jobb och förskola med sång, paket och muffins som hon själv önskat. 




Jag hade köpt några böcker, kläder, utklädningskläder, frost-schampo med tillbehör, play do lera, lego, sandaler, pysselbok och pärlor. (Säker något mer som jag inte kommer på nu i skrivandets stund). När jag köpt detta tyckte jag att vi var klara men Simon tyckte även hon skulle få en riktig fyrhjuling.. den hon har tycker både han och Signe är för klen. Så han bestämde sig för att ge henne en riktigt med motor som hon själv säger nu 🤣 matchande hjälm och handskar kom på posten igår också. Så cool hon blir nu. Även Herman blev överlycklig när han fick se hennes present. Har suttit på den hela sin vakna tid idag. 

När Simon slutade jobbet blev det några fler paket som vi sparat från morgonen. Sen fruktsallad och glass till mellis innan vi gick ut för att provköra. 




Och födelsedagen avslutades med uppvisning för konståkningen/skridskoskolan. Så duktiga, så roligt att se. 
Signe i grön kjol  ( andra från höger)
Även här är hon andra från höger 

Tisdag

Dåligt med bloggande här men dagarna bara rullar på som vanligt. Jobb för Simon, (och mej varannan helg), förskola, dans och skridskoskola för Signe, massa bus för Herman, träning för mig och Simon så ofta vi har möjlighet, studier för Simon samt att rodda runt hemmet för att få allt att funka. 

Nu på fredag ska jag börja jobba på hela min tjänst (75%) och Simon ska gå på pappaledighet fram tills dess att höstterminen börjar i augusti. Han ska dock fortfarande plugga på sin lärarbehörighet  (50%) som han gjort hela detta läsår. Det går riktigt bra för honom, har klarat alla uppgifter som varit men det är en tuff kurs nu på slutet som kräver lite mer. Tills nu har det varit en uppgift i taget men nu är det flera stycken som går omlott med varandra. Han får hitta rätt tillfällen att plugga på så fixar han detta också. 

Våra odlingar växer för fullt.. Vi börjar redan få problem med att få plats med allt och det är dags att planera om snart igen. 



Simon har byggt en extra hylla till det bästa (varmaste) fönstret. Inte den snyggaste lösningen men vad gör man inte för att kunna skörda massa egna grönsaker 😉

Förövrigt väntar vi verkligen på våren nu. Vi har haft lite vartannat-dag väder nu en lägre period. Våren vill inte komma riktigt ännu.. Men vissa dagar kan det se ut såhär.. 
Riktigt härligt i solväggen på vår altan. 



onsdag

Det har trillat en hel del bitar på plats sedan förra inlägget. 

Först och främst har vi sedan en vecka tillbaka fått vår nya bil. Precis likadan som vi hade fast en vit metallic. Fin tycker vi ! 

Släpkärran har Simon lagat och fyrhjulingen fick vi en summa pengar för och ändå behålla för att laga den på egen hand. 
Det har gått väldigt smidigt ändå och hyfsat fort att få ordning på allt, vilket var otroligt skönt. 

Vi har även roat oss med att så.. 
Det har på snart 3 veckor kommit upp massor... 

Tomater, gurka, rödlök, gul-lök, oregano, persilja, solros, prydnadspumpor. 

Idag har vi haft superhärlig väder. Solig och fint! Var ute och gick på förmiddagen och sedan tog vi även en promenad för att hämta Signe på förskolan klockan två.