Söndag

Igår var vi i Karlstad och firade Peters dotter Hanna som tog sin examen. Numera kan hon titulera sig som fastighetsmäklare. Grattis och lycka till. Bra jobbat! ❤
 
Vi var bjudna hem till Hanna en stund före vi skulle vidare till restaurang Frost. 
Alla som går ur på Karlstads universitet får ett glasäpple, kunskapsäpple. Familj pochera kompisar var med och firade den nyutexaminerade. 
 
Signe var jättesnäll hela kvällen, somnade skönt i vagnen under en kort promenad och en flaska välling innan vi fick maten. När vi kom hem lyfte vi bara in henne och hon fortsatte sova och sov till strax före åtta :) 
 
Imorse ringde Marcus till Simon och frågade vart en bildel stod som han skulle hämta här. Simon berättade och sen la de på. Efter en stund ringde han igen och varpå Simon undrar om han inte hittar den. Joda säger han, men jag hittade Zimba också. Då hade han varit här utanför när Marcus kom hit. Jag slängde på mig morgonrocken och sprang ner och öppnade dörren.. In kom Zimba som vanligt, ser ut som vanligt och äter lika mycket mat som vanligt sen går han och lägger sig och sover. Tänk... Vart har han hållit hus tro? 
Signe blev såklart också jätteglad. Hon har pratat med han, pussat honom och försökt att bära honom idag. Hon har bestämt över honom hela dagen. Det känns så skönt att han är hemma igen.. Nästan så ja inte vågar släppa ut honom igen. 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

💕💕💕

2015-10-05 @ 11:26:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0