Sjukstuga

Simon har varit förkyld i flera dagar, hostar, känner sig matt och urslig och idag mådde han så dåligt så det blev att hålla verkstan stängd. I dessa lägen är det inte kul att vara egenföretagare. Men imorgon planerar han att ha öppet igen, hoppas han mår bättre för då väntar två bilar på honom.

Jag var till arbetsfömedlingen imorse på ett informationsmöte. Gick dit förra veckan och skrev in mig då det är lite mindre jobb just nu. Så ja kanske kan få några extra kronor från a-kassan. Men det där med arbetsförmedlingen är ju en enda röra... 75 dagar hit, 300 dit och fas 3, vad är det ? är det så illa som det låter? Att behöva tacka nej till jobb för att inte förlora pengar.. !? Aja, vi får se hur det blir, nu är ja i alla fall inskriven.

Jag börjar också känna av förkylning, så det har varit en ganska lugn dag. Mamma va här en sväng, även Simons mamma på kaffe och semla. Kvällen har varit ännu lugnare, i soffan, under filten, framför tv.n med stickningen. Garnet från Erikshjälpen blir ett par vantar...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0