Tisdag

Tisdag vilket innebär babykul i kyrkan för Herman och hans kompisar. Gick på det med Signe också, väldigt mysigt. 

Först har vi en sångstund och efteråt pysslar vi samt fikar. 

Idag fick vi med oss hand och fotavtryck på barnen. Så nu står båda barnens avtryck så fint här hemma

Måste berätta vad jag och Signe gjorde i torsdags. . . Vi fick möjlighet att kika på genrepet av musikalen Annie som spelas just nu på medborgarhuset här i Säffle. 


Signes dans är numera på torsdagar och i torsdags var hennes dansfröken tvungen att vara med på genrepet så hon bjöd in dagens dansare med förälder. Så roligt. Det började inte förrän 19.00 och jag trodde bara Signe skulle orka se på första akten men hon ville mer än gärna stanna kvar och se slutet också. Så vi hade en bra kväll tillsammans. Musikalen var otroligt bra, ni som inte bokat biljetter än gör det! 


Nu undrar ni säkert hur det gick hemma med Herman.


Det hade gått bra faktiskt. Han hade varit ledsen men inte helt hysterisk (i så fall hade Simon ringt hem mig). Han hade somnat och vakant ett antal gånger. För att få honom att somna hade han gått en promenad med vagnen, gått ca 30 varv runt i vårt hus och gett honom ersättning. Såhär såg det ut när vi kom hem strax före 23.. 


Kommentarer
Postat av: EVELINA

Vad kul att ni fick gå på genrep! Och roligt med babykul, har gått med Adde på något liknande i kyrkan här nära, men nu på hösten har det krockat med annat program. Lyfter i alla fall på hatten åt hur snygga fot- och handavtryck ni fick av barnen, jag har aldrig lyckats få så snygga av Adde ännu XD

2017-10-21 @ 18:45:33
URL: http://evelinawilson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0