Öland

Imorse 04.00 lämnade vi Säffle och styrde mot Öland. Vi åkte så tidigt för att barnen skulle sova så mycket som möjligt under resan, (speciellt Herman för han hatar ju att åka bil). Jag ammade Herman precis innan vi åkte sen sov han faktiskt fram till 8.30 ungefär, vaknade till en gång men somnade om ganska snart igen. När han vaknade där 8.30 var han faktiskt nöjd i bilen 1 timme till med hjälp av en flaska mjölk och babblarna på ipaden. Så vi tog oss ända fram till Kalmar i ett svep. Kisspaus för oss vuxna och byte av chaufför en gång bara. 


Signe ville dock inte somna om i bilen där vid 04.00 hon valde att se på en film och hon höll sig vaken i över en timme innan hon somnade och vaknade igen strax innan Kalmar. 

I Kalmar stannade vi och åt frukost (jag och Simon hade ätit varsin smörgås i bilen tidigare också) 

Byte från pyamas i Kalmar
Frukost
Fotograf Signe

Frukost och lite handling i mataffären sen åkte vi vidare 1,5 h till ungefär innan vi äntligen var på plats. Men som tur var somnade Herman direkt vi åkte så även den biten gick bra 😊 


Ölandsbron
Böda sand
Fantastisk sand

Vi tillsammans med Simons mamma och syskon hyr 3 stugor av Simons farbrors svärmor. Hon bor på en stor tomt här med ett hus och 3 stugor till som nära och kära får låna/hyra. Hon själv bor i huset. Det är inte de modernaste stugorna precis men de funkar, det hade inte uppdaterats något sedan Simon och Malin var här som små. Ni kommer se på korten under veckan 😉  


Vi kom hit strax före 13 idag, lagade lunch och installerade oss i vår stuga sedan tog vi en tur till böda sands camping (ni vet den på tv.n ;)

Alltså sandstränderna här e ju finare än Thailands. Nu blir det en tidigt kväll för oss. Familjen Sjöman som anlände nu ikväll hade 2 pigga barn som sovit i bilen så de skulle jaga dem lite på den stora gräsmattan innan läggdags. Imorgon kommer resten av gänget. 

Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0