Lördag

Nu har vi landat hemma några dagar. Varit lugna och sköna dagar tillsammans. Några promenader, legobygge för Simon och Signe, mycket ammande för mig och Herman. 
 
Vi har inte haft så mycket besök ännu vilket känns väldigt bra eftersom det är förkylningstider och det varnas ovanligt mycket för RS-virus. Det vill vi inte riskera att lillkillen får. Så om man är förkyld får man snällt vänta med att gosa med bebis. Har även sagt till alla kompisar med barn att de får stanna hemma tills han växt till sig lite. Signe har varit hemma från förskolan denna veckan och blir även hemma nästa vecka. Känns dumt att dra hem baciller därifrån precis i början tycker vi. 
 
Herman är oftast nöjd, sover mycket men har några längre vakenperioder under dagen också. Som sagt är det väldigt mycket ammande, speciellt nattetid. Hinner inte lägga ifrån mig honom och somna innan han vill äta igen känns det som. Så nattsömnen är inte den bästa just nu och dessutom kommer Signe vid 7 tiden och väcker oss. Jaja det är väll något som ingår i livet som tvåbarnsförälder.😉
 
Lägger upp några bilder från Hermans första dagar.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0