Torsdag

Imorse när vi satt och åt frukost var det väldigt molnigt och snart kom trädgårdsmästarna och började fixa i trädgården. Så vi bestämde oss hastigt för att åka iväg till prachuap khiri khan, en större stad som ligger ca 3 mil bort. De har en större matvarukedja där, tesco lotus, vi handla några klädesplagg, fyllde på kylskåpet med frukost samt lite snacks och frukt. 
Och nej vi åkte inte på vår lilla moped, vi tog en taxi hos Jeab. 
 
Vi var tillbaka vid lunch, då åt vi på @Huay yang sen bad i poolen innan det var dags att göra sig klar för att åka till en ny restaurang för oss, Jut. Vi hade fått tips om att deras "thai-grill" var bra. Man fick alltså in en tallrik med massa olika sorters kött på som man skulle grilla själv, samt koka nudlar och grönsaker i en buljong med uppvispat ägg i. 
Nja sådär tyckte nog jag att det var, inget vi tar någon mer gång men det var ju kul att se hur det gick till. Vi brukar se folk som sitter med sånna grillar när vi åker förbi endel restauranger. 
 
När vi kom hem tog vi ett kvällsbad. 
I eftermiddag kom det en ordentlig regnskur, det ösregnade i 15 min och efter det blev det väldigt skön luft. Imorgon ska det bli 35 grader 🌞

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0