Tisdag

Vår sista hela dag här. Vi åker 14.00 härifrån med taxi upp till Bangkok. Sover en natt på hotell där och 9.00 torsdag morgon går planet mot sverige. 12,5 timmar innan vi landar i Göteborg där vi också måste ta en natt på hotell, det fanns inga tåg som passade så vi är inte hemma i Säffle förrän på fredag. 
 
Idag hade vi hoppats på en dag vid stranden med det blåste så mycket så vi stannade vid poolen. Jag och mamma gick en promenad på förmiddagen, påvägen hem kom vi på att vi kanske skulle stannat till på restaurangen @huai yang och köpt glass, men eftersom vi inte hade så långt kvar hem skickade vi iväg Peter på mopeden Istället. Vi fick även syn på två ganska stora ödlor som bor här utanför.. fick en närbild på en av dem. 
 
Sista kvällen hade vi såklart tänkt äta thaimat, men ingen av oss var speciellt sugen på det så det blev pizza på ranchen och sen delade vi på en semla allihopa (Vi kunde inte låta bli att testa när vi såg andra i restaurangen beställa det). Signe ville ha ris istället för pizza så det fick hon såklart. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0