Lund

I helgen va vi i Lund för att fira Simons kusin Charlotte som numera kan titulera sig som doktor. Hon har doktorerat i kemi efter 9 års studier, grymt jobbat. 
 
Fredag förmiddag stod hon här och berättade om sin bok hon skrivit under dessa år samt blev förhörd i ämnet, tror det tog ungefär två timmar. 
 
Jag och Signe satt med en kort stund, närmare bestämt 5 minuter sen blev hon otålig och jag smet ut i korridoren där Henrik och Greta var. 
 
Vi gick in i ett annat rum och inväntade besked, fick champagne och chips. Lärarna kom snart och gratulerade till hennes nya titel. 
 
Lund är en gamla och otroligt fin stad, det va mycket att se på. Gamla byggnader och en katt som alltid satt utanför ett mysigt bageri. 
 
Lördagens fest hölls också på skolans kemicentrum. 90 personer, klasskompisar, lärare, kollegor, familj och släkt. Vi åt supergod buffé och även tårtbuffe som va helt underbar. Försökte få en fin bild på kusinerna innan de somnade Som inte lyckades. Greta somnade precis före middagen men Signe höll sig vaken en stund in på kvällen, färskpotatis roade henne ganska länge. Hehe. Det va flera tal till Charlotte under kvällen och hennes kompisar hade fixat roligt bildspel samt ett kul spexnummer. 
 
Stort grattis Charlotte och lycka till i framtiden 💕 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0