Torsdag

Ja det blev allt nya gardiner till vardagsrummet. Lite mer bredrandiga. Kändes renare tycker ja.


Blev knappar även på dessa banden.


I det stora fönstret sydde ja om en lång-gardin mamma hade. Tunt vitt tyg. Lite svårt att sy i tyckte ja men det blev helt ok.

Hade ett gammalt lakan som ja och mormor köpte varsitt för längesedan på en loppis. Men det har legat i skåpet sen dess så nu fick det bli ett draperi för dörren in till bio-rummet som inte används.

Inga känningar från att någon bebis är på väg heller.. och vad ska man göra, rastlös blir ja!! Bestämde mig därför att börja fixa inför altanen. Simon ska byta tak för det läcker in och när de är klart ska vi städa ordning där. Det är ju helt inglasat så man kan börja nyttja det det såna här fina vårdagar vi haft nu.

S gjorde ju egna bänkar för två år sedan och vi har haft överkast som "överdrag" till dynorna men de har blivit så blekta och fula så jag ville sy nya lite bättre överdrag som sitter på och inte behöver rätta till hela tiden.

Ringde mormor som följde med mig till textilkompaniet och valde tyg och fick beskrivning sen åkte vi hem och sydde.

Mormor nålade...

jag sydde... Är ju tre stora dynor och vi gjorde klart två av dem. Va lite knöligt att få till hörnen på rätt ställe och i rätt "lutning".

Men tror det kommer bli stor skillnad, ska sy nya överdrag till ett gäng kuddar vi har där ute oxå, även fixa lite gardiner tror ja ;-) Eller om vi köper några färdiga som man kan rulla ner för att skymma solen, kan ju va bra ifall vagnen kommer stå där ute. Jaja vi får se hur det blir.


Bjuder på en blek stor mage också. Men klart Zimba även får plats. Han knör sig ner. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0