Lördag & Söndag

Igår åkte vi till Karlstad, tyvärr inte för att föda barn, Simon hade endel han behövde köpa till verkstan. Verktyg och diverse andra saker. Ingen aning om vad allt va men det va tydligen behövligt och verktygen slits med tiden och behöver bytas ut.

Efter ett långt besök på swedol och ett ännu längre på biltema gick vi in till Sofia och prövade ut nya löparskor till Simon. Han har haft sina i två år nu och det känns inte riktigt bra i ben och rygg nu när han börjat löpträna efter vintern. Och skorna ÄR ju viktiga. Hoppas han slipper värk i bland annat benhinnorna nu.

En tur till Ikea (även det Simons förslag) nya skrivbordet på kontoret är nu klart så han behövde lite småplock dit.

Dags för lunch va det när vi passerade restaurangen. Gott där tycker jag.
Vi kom även hem med en fåtölj som nu står i barnrummet. Kan vara skönt att sitta i på tex natten om det behövs, så man inte väcker den andra genom att sitta inne i sovrummet. Blev en Vit ektorp Jennylund.

Igår kväll åkte vi till tveta och träffade M & H. Nästa gång de kommer hem är om två veckor, då ville de träffa bebis, vilket vi hoppas att de får då.

Idag har vi grejat i verkstan.

S har plockat upp och "städat" bland verktygen, gjort om på hyllorna och sorterat.

Jag byggde ihop denna.

Såhär blev skrivbordet...


Känns lite proffsigare än tidigare, då hade han bara ett vanligt lågt bord. Kommer antagligen inte vara så vitt och fint så länge, men det va färg vi hade, så kan man måla det med en grå nyans längre fram.

Vilket skönt vårväder helgen bjöd på, under veckan har det varit regnigt och grått.


Lyser gult och fint runt huset.

Grillen åkte fram och där lagades dagens lunch, härligt.



MEN... Vår kära Zimba lyckades smita iväg på fri fot. Jag hade koppel på honom men när han gick in under en buske orkade ja inte böja mig under för att lyfta ut honom så ja drog istället i kopplet och vips så gjorde han nån smidig rörelse så han tog sig ur. Sprang iväg en liten bit vände sig och kollade på oss och sen knallade han vidare. Vilken liten buse han är. Men han har ju varit på vift här förut och kommit tillbaka, så han vet ju vart han bor. Det jag är rädd för är ju att det ska hända något eftersom vi bord bredvid en väg där folk inte följer hastighetsbegränsningen och järnvägen förstås.

Nu ska vi tvätta bilen sen räcker det nog med aktiviteter för denna helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0