lundsbrunns kurort

Fredag-Lördag hade jag bokat in Simons 25-årsptesent. Denna kurort låg i Lundsbrunn, ett litet ställe nära skara. Vi åkte från Säffle strax före elva så vi va där lagom till vi fick vårt rum klockan två. Stannade även efter vägen och åt lunch, ingen stress. skönt!

Så här gick vi runt. . .


snygga va ?

Spa-avdelningen va inte jättestor, men det va heller inte en massa folk där så det va riktigt bra. Lungt och skönt!

Det va såå himla skönt att hälla det varma vattnet över ryggen. Här kunde man även utföra en tvagningsritual med skrubb och skrubbhandske.


Att sitta i den varma stora bubbelpoolen va bland det bästa tyckte ja, den stod placerad intill en vägg av fönster. Tänk er va skönt att sitta där och kolla ut en regnande/snöande kall dag.

Det fanns även en helkaklad ångbastu, 33 gradig större pool, sköna stolar och ett rum där man kunde få solterapi. Det va en upplevelse, kändes nästan som att man låg i Thailand. väggarna va målade som en strand med stenar och vatten, det stod växter i rummet och härlig musik spelades. Vi njöt där en timme och Simon somnade till en stund.

På kvällen fick vi 2-rätters.

Det va en väldigt fin restaurang.


Denna tallrik stod på bordet när vi kom, vad tror ni det är ?

Jag trodde det va glass .. tur att inte jag tog en bit.. strax efter att vi satt oss så kom de med en god brödkorg och berättade att vi hade smör på bordet.

Huvudrätten


Efterrätt ingick inte men ja tog en cheeskake.

Simon tog en whiskey.



Efter lördagens hotellfrukost njöt vi ett par timmar till i det varma vattnet innan vi skulle på en varsin 60-minuters behandling. Simon fick klassisk helkroppsmassage och jag en ansiktsbehandling och handmassage. Såå skönt och avslappnande!
Innan vi åkte hemåt Säffle igen åt vi lunchbuffe. Vi kunde ha stannat kvar längre på lördagen om vi ville men vi va trötta och nöjda så valde att åka hem istället.

Och hemma väntade kalas för Adam 14 år. Så vi åkte dit och fick smörgåstårta och lite annat gott.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0