Helgen som gått

Ja idag är det måndag och fortfarande helg. Trettondagen eller vad heter det? Helgen har varit fullbokad, kul men också jobbigt. Skönt att bara vara hemma ibland. I fredags var vi bjudna till Simons morbror Åke och Berit. Fick god mat med efterrätt till. På lördagen åt vi lunch hos mamma sen på kvällen var vi bjudna till Lovisas 25-års kalas. Det va för både släktingar och vänner, så lägenheten va så gott som full med gäster. Vi blev kvar till strax efter tre.

Här ser ni Lovisa med presenten från oss och Alex & Emelie. En jättefin fotoram för fyra kort.. så vi ramade in ett varsin bild på oss fyra ;) Hon får givetvis byta bilder om hon vill ;)


Söndag blev en riktig sovardag. Lite handling och se en tidig filmkväll i bio-rummet.

Nu har Simon precis åkt iväg till Karlstad med Alex, de skulle kolla på någon träningsgrej till vårt gym. Och ikväll ska vi bort igen... till Simons mamma på middag. Nästa helg ska vi inte ha några som helst planer. . jo ja kanske ska försöka få några turer på jobbet. För från och med 14 Januari har jag blivit beviljad havandeskapspenning. Ska faktiskt bli ganska skönt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0