Måndag

Inget jobb idag, finns mest kvällar tyvärr och ja känner inte att ja orkar det. Men ja tar de jobben ja blir erbjuden och känner att ja fixar. Ja stressar inte för att få ihop så många timmar som möjligt varje månad, bättre att ta det som det kommer och göra det jag mår bra av just nu. Man är ju inte mer än människa !
Men idag har jag varit riktigt effektiv. Gjort köttbullar till middag, brukar gå bra tills jag ska steka dem... de brukar inte hålla ihop och inte bli runda, det brukar inte bli några köttbullar helt enkelt. Men idag gjorde det de, Simon såg vad jag hade lagat för mat när han kom in på lunchen. Riktigt nöjd... tills ja smakar, inte alls lika goa som mammas och mormors.    
Jag har även städat och grejat, har ju varit så mörkt hela dagen. Fick lust att lyssna på julmusik... (Herregud mitten på Oktober!) Men på med det och köket blev rent, likaså golven, tre fönster, tvätten blev viken och en ny hängd. Skönt!
Har grönnat mycket på vagnen mellan alla sysslor också. Vore skönt att lägga beställningen på onsdag när det är dags för ultraljud igen. Det vi inte kan bestämma oss för är vilken sittdel vi ska välja.. 
Super Viking 
 
Super Nitro
 
 
Denna del börjar användas då barnet är ungefär ett halvår. Super Viking känns mycket smidigare än Nitron men blir den för liten... De ser ju även helt olika ut... Vilken är finast ? På Viking kan man byta ut suffletten i nån rolig färg hur enkelt som helst för 400kr. Hjulen är desamma till båda vagnarna då man bara klickar i sittdelen på chassit när det är dags för den. Kommer man kunna använda Viking längre då den inte känns så klumpig eller vill man ändå köpa en ny nättare scooter eller liknande när barnet är lite över året. Alltså nästa sommar/höst. 
Vad tycker du ?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Nitron snyggast men den andra ser väldigt smidig ut tycker ja :) och vagn vill man nog byta i vilket fall som helst är så kul med ny vagn ;)

2013-10-14 @ 18:33:31
URL: http://mesandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0