Medium

Eller kallar man det för medium ? Jag vet inte, men vi var i alla fall hos en kvinna som kunde få kontakt med "andra sidan".

Jag tror verkligen på att det finns något efter döden, eller inte att man får ett nytt liv men att man inte försvinner från de liv man levt. Kroppsligt gör man ju det, men att man ändå kan vara med och påverka och uppleva/se vad som händer.

Kvinnan fick flera personer vid sin sida när vi satt där i rummet tillsammans med henne. Det var ett helt vanligt ljust rum, sköna fotöljer, dörren stod öppen och det kändes väldigt naturligt på något sätt samtidigt oerhört läskigt.

Hon började med att beskriva hur personen såg ut och va som person. Första personen var simons farfar. De kände nästan direkt att det var honom. Jag tänkte oxå på han även fast ja knappt sett honom på kort. Han hade budskap till var och en och nästan allt stämde in. När hon kom till Simon sa hans farfar bland annat till honom (genom kvinnan) att även fast tekniska prylar är roligt och det känns bra att ha det nyaste och bästa så betyder det faktiskt ingenting. (Simon har pratat om i flera veckor att han vill byta ut vår 42" tv mot en större) Hon pratade oxå väldigt mycket om att sätta press på sig själv och vilja se resultat hela tiden, sån är simon också, både när det gäller företaget och träning. Hon, eller hans farfar, sa många saker som han borde tänka på, för det är ju faktiskt så att livet kan ändras väldigt snabbt, vilket han verkligen upplevt. Till alla syskon och Lena hade han fina budskap och allt kändes igen! Såå häftigt. Hur kan hon veta att Elin är duktig i skolan, Viktor inte riktigt kommit på vad han vill göra, Simon har mer fötterna på jorden och vet vad han vill med sitt liv, Malin har mycket pågång och Lena fick för lite beröm av sin svärfar. Det kan ju bara inte vara en slump !!

Sen vände hon sig mot mig. Såg en fin välvårdad mörkhårig tant som bar upp kläder bra. Jag skulle ha varit där som väldigt liten och det fanns en sådär julkyrka som spelade musik och en vattenbrunn med en pump på. Minns inte allt hon sa för ja var så koncentrerad på att försöka komma på vem det kunde vara, men lyckades inte. Hon sa att det inte behövde vara en släkting. Kunde vara någon granne eller bekant, men hon tyckte ändå det kändes som att det var på min mammas sida. Hon lämnade denna tanten och kom in på en man istället. Han skulle sett bra ut som ung (enligt henne då) ha högt hårfäste, och ett leende såg hon. Han sjöng för henne(men det behövde inte betyda att han var duktig på det) och var duktig på blommor och fåglar. Hade inte ett jobb där han blev lortig under naglarna men ändå inte satt på kontor. Hon beskrev det som att han bodde i hus och trivdes och behövde avkoppling i sin trädgård/utomhus. Det var väldigt viktigt för honom. Det ja tänkte var ju om det kunde vara farfar. Fast ja har ju andra självklara saker jag ville hon skulle sagt för att verkligen förstå att det var han. Jag vet inte om han var duktig på fåglar till exempel? Måste ringa och prata med farmor.
Han ville även föra en diskussion. Hon pratade om ego, och att man måste vara det ibland, man kan inte bara tänka på alla andra hela tiden, man måste vara lite ego ibland. Och sen var det något jag skulle ha gått och funderat över och där bara sa att att det fixar du!

Det var svårare att ta in det hon sa till mig än att koppla samman det hon sa till de andra tycker ja, jag måste nog låta det smälta lite och fundera över allt.

Hon vände sig till Lena igen och berättade om en dam, hon kände sig nu väldigt moderlig i kroppen. Det visade sig vara Lenas mormor. En sak hon sa var att denna damen tyckte det var viktigt att sänglinnena var fina och att det doftade gott, att lägga lavendel påsar var väldigt bra. Precis såhär kom Lena ihåg att sin mormor gjorde. Hon nämnde även en skänk och matlagning, bland annat kotletter och när Lena var där som liten på söndagsmiddag serverades det alltid kotletter.

Sista personen började hon beskriva som en man. Hon fick inte fram så mycket om hur han såg ut men det kändes väldigt naturligt att han var där menade hon på. Han var inte så gammal men heller ingen ungdom. Det var en man som var väldigt säker i sin roll, inte stressade upp sig utan behöll alltid lugnet, hjälpte alla och kunde det mesta. Och vi förstod ju allihopa att det var Svenne! ♥

Han hade inte så mycket till var och en att säga som hans pappa hade utan de skulle verkligen lyssna och ta till sig av de han sagt, (man blev klokare på andra sidan sa han)

Hon kom in på övergången till andra sidan och fick då väldigt ont i magen, det hade gått fort och han hade inte känt någon smärta men hunnit tänka ganska mycket och förstått vad som skulle hända. Men ingen kunde gjort något annorlunda och så vänder hon sig mot simon och pekar. (Det var ju Simon som hittade honom) Han visade för henne att han kämpade länge som medvetslös (han låg ju på sjukhuset i flera tygn). Skrämmande läskigt!

Han var med oss men hon beskrev det som att han inte ville visa sig för mycket för va då rädd för att skrämmas. Men han kunde visa sig mer för en hund (Lenas Figo såklart) Han var oxå oerhört glad för några papper som blev påskrivna för det underlättade massor för Lena. Det var ju såklart försäkringar han hade tecknat. Vi skulle tillåta oss ha roligt, speciellt Lena, de gjorde det mesta ihop men hon skulle fortsätta göra detta även fast inte han fanns kvar sa hon. Och det stämmer ju också! Han tyckte om att se henne skratta.
Detta var otroligt häftigt !! Svårt att komma ihåg allt hon sa, ja skulle velat spela in henne. Nu var detta de första medium ja träffade men ja tyckte hon var väldigt bra, hon gick lixom in i sig själv funderade, kollade inte så mycket på oss utan bara pratade. Hon kan ju omöjligt ha sån "tur" och pricka in så många 10 poängare som hon gjorde. Ja vill absolut uppleva detta fler gånger!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag skulle gärna vilja veta vem det var ni gick till? För jag har ju varit hos ett medium i Skåne men skulle vilja gå igen fast här uppe i Värmland denna gången. Om det går bra så vill jag gärna ha kontakt uppgifter :)) men visst är det häftigt!! Var det här i stan?

2013-11-25 @ 15:42:33
URL: http://fiaflisan.blogg.se
Postat av: Maria

Shit va häftigt och läskigt! Vet inte om jag hade vågat,,, :)

2013-11-25 @ 18:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0