Sjung om studentens lyckliga dagar!

Resten av dagarna vi hade i Usa blev fina. På kvällarna åkte vi in till town centret, shoppade och åt på olika restauranger.





Och på onsdagen när vi skulle åka hem till sverige behövde vi inte säga hejdå till Emma. .. nej för hon hade också en flygbiljett! Redan när vi bokade vår resa i Januari så bokade hon också. Hennes lillasyster tog ju studenten i fredags och Emma kom hem för att överraska henne. Det va bara jag och Simon som visste om det. Och Monika och Emma som hämtade oss i Göteborg.

Så på torsdag kväll hämtade vi pizza på Dilans och Emma sov hos oss för att sen på Fredag morgon åka hem till hennes föräldrar och knacka på.


Det va bara Emmas mamma som var hemma och hon satt i köksfönstret när vi kom, hon såg Emma redan i bilen så hon sprang ut, vilka känslor!

Emmas pappa va hos hennes kusiner, där de skulle ha gemensamt studentkalas på kvällen. Samtidigt när vi parkerade bilen utanför kom det en till bil och parkerade mitt emot oss, det va hennes pappa. Han blev så chockad att han bara satt kvar i bilen. Kom en och annan tår där också. Sen gick vi in och träffade emmas faster och kusin, lika kul att se deras reaktion.

Emmas mamma hade bestämt att hon skulle hämta upp Sofi strax efter två för hon skulle med och ta kort när Therese sprang ut. Men istället åkte vi dit och knackade på... det går inte att beskriva allas ansiktsuttryck men vi har det på film.
När hon hade träffat alla släktingar och kompisar var det dags att åka till Åmål och vänta på en lycklig student... Vi alla va nog lika nervösa när vi stod där och väntade. . vi ser henne, hon ser oss men inte Emma förrän hon kommer närmare, hon stannar upp, gapar sen springer och slänger sig runt Emma och gråter av lycka!
-Min Syster är hemma, säger hon till alla som kommer och grattar henne till studenten.

Vi har allt på film och ska sätta ihop det till en film har vi tänkt. Ska försöka lägga ut den på bloggen när de är klart så ni får se.

Nu är Emma hemma tills nästa söndag, så hon kommer vara med att fira midsommar också :-)

Igår åkte vi upp till Harnäs, grillade och hade kul, ja tycker inte att du ska åka tillbaka till USA Emma, känns mycket bättre att ha dig hemma ♥





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0